ELLE MAI 2019

Luna aceasta, ELLE îți propune un amplu dosar despre politică și activism, declinate la feminin, în care vorbim despre egalitate de gen, violență domestică, hărțuire sexuală sau antreprenoriat. În plus, avem un pictorial superb cu Caro Daur, o celebritate în lumea modei și în social media

ELLE MAI 2019

ELLE FASHION – DANTELA REVINE – Dantela revine puternic în modă, iar designeri avangardiști, precum Alexander Wang sau Simone Rocha, dau noi valențe acestei texturi cu o adevărată încărcătură istorică.

ELLE FASHION – STREET STYLE VS. PODIUM – Deși, în goana lor după câștiguri fabuloase, casele uită uneori ce-și doresc, de fapt, cumpărătorii, trend-urile și micro-trendurile sunt foarte atent direcționate.

ELLE FASHION – FASHION IS FUN! – Fiecare sezon de modă are o componentă foarte amuzantă datorită designerilor precum Jeremy Scott (Moschino) sau Thom Browne. Umorul este unul dintre cele mai importante ingrediente, chiar și atunci când îți compui o ținută. Inspiră-te din propunerile noastre!

ELLE AGENDA– 18 LUCRURI DEVĂZUT LUNA ACEASTA – Pentru luna mai, ți-am pregătit o listă de filme, spectacole de teatru, concerte și expoziții, pe care nu ai voie să le ratezi.

ELLE SOCIAL – FEMEI LA PUTERE – Cinci politiciene vorbesc despre reprezentarea femeilor în societatea românească și ne spun de ce asta ar trebui să ne intereseze pe toți.

ELLE INTERVIU – ADELA ZAHARIA: „A DURAT ANI SĂ ÎNȚELEG CUM FUNCȚIONEAZĂ VOCEA MEA” – O conversație despre muzică și viață cu Adela Zaharia, tânăra soprană cu apariție de star și voce beatifică, ce a atras atenția presei și a iubitorilor de operă din lumea întreagă.

ELLE INTERVIU – ANN HINDRY: „DACĂ NU EȘTI LIMITAT, NU POȚI FI CREATIV”– ELLE a stat de vorbă cu Ann Hindry, cea care de 20 de ani descoperă ce e nou și interesant în arta contemporană pentru colecția de artă Renault, o inițiativă atipică născută în 1967. Expoziția colecției a ajuns și în România, la Muzeul Național de Artă Contemporană.

ELLE HEALTH – CELEBRITATEA, O BARIERĂ ÎN CALEA BOLII? – Boala nu e apanajul oamenilor de rând. Lovește oriunde, indiferent de vârstă, etnie, statut social sau faimă. Celebritățile își fac cunoscute problemele de sănătate pentru a trage semnale de alarmă și pentru a ne asigura pe noi, restul, că nu suntem singurii care se confruntă cu astfel de greutăți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle