ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Viktoria Rader

Viktoria Rader, personajul principal al contului de Instagram Viky and the kid și al blog-ului Viky & the kid, îmi mărturisește că stilul ei este unul experimental și curajos.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Viktoria Rader

Viky, așa cum o numesc prietenii, trăiește la München cu soțul ei, cei doi copii adorabili și buldogul francez pe nume Tiffany, dar călătoriile prin toată lumea fac parte din activitatea ei de zi cu zi.

De altfel, eu am întâlnit-o pe Viky în timpul Săptămânii Modei pariziene și am petrecut împreună jumătate de zi la hotelul Bristol, mai exact în garderoba protagonistei noastre. „Îmi place să experimentez mult în modă și să am curaj. Port mereu cele mai noi piese, dar îmi place să le stilizez într-o manieră total atipică. Când sunt cu copiii mei, însă, trebuie să mă îmbrac foarte comod. Cam așa îmi definesc stilul: jucăuș, dar cu un aer classy, mereu elegant și luxos.”

Am întrebat-o pe Viky care este piesa ei favorită pentru seară și am aflat că îi place să exagereze un pic cînd vine vorba despre acest gen de ținute: „Ador glamour-ul și efectul de all eyes on me. Port foarte des rochii lungi, dramatice, în toate culorile, dar le prefer pe cele negre sau strălucitoare pentru seară. Este foarte important să îmi vină impecabil pe corp și să îmi scoată personalitatea în evidență”.

Citește continuarea în ELLE MAI 2019!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle