ELLE IUNIE 2016

Descopera ELLE iunie, un numar special dedicat muzicii, din care vei afla care sunt cele mai cool festivaluri si concerte ale verii, in care vei citi interviuri in exclusivitate cu Børns si Kooks si o vei reintalni pe Rihanna, starul care incalca toate regulile.

ELLE IUNIE 2016

ELLE FASHIONOPERATIUNEA DULAPUL: LINDA TOL – Linda Tol, unul dintre cei mai importanti influencers online din moda momentului, reuseste sa imbine doua stiluri aparent opuse. Piesele androgine si feminine se regasesc in garderoba ei, selectata special pentru New York Fashion Week.

ELLE FASHIONCUI I-E FRICA DE MODA MOMENTULUI? – Cinci case de moda, mai multi designeri, infinite posibilitati. Care este lozul castigator, adica numele pe care trebuie sa le retii in sezonul acesta?

ELLE EVENIMENTELLE BLOGGING AWARDS – Faceti cunostinta cu bloggerii premiati de cititoarele ELLE si cu cei care ne-au fost alaturi la cea mai asteptata petrecere a sezonului: ELLE Blogging Awards.

ELLE PARTYNOILE PETRECERI – Rooftop, pop-up, brunch, dress code, late night, fine food, DJ-set sunt cuvintele care alcatuiesc acum vocabularul petrecaretilor din Romania. ELLE a fost la cele mai cool petreceri ale momentului si iti spune ce a vazut acolo.

ELLE INTERVIUBØRNS SI DOPAMINA – Un muzician talentat, inspirat de visele cu ochii deschisi si de reactii chimice, cu un stil vestimentar la fel de eclectic ca si muzica sa. Il vei asculta live in aceasta vara la Summer Well Festival.

ELLE INTERVIUTHE KOOKS, BRIT POP VIBES – Unul dintre capetele de afis ale festivalului Spellground e trupa The Kooks, un grup pop autodeclarat, format in Brighton, care se bucura de o mare popularitate. ELLE Romania iti dezvaluie mai multe detalii din culisele acestui boyband mai altfel.

ELLE INTERVIUALEXANDRU ABAGIU, UN GEPETTO FERICIT – Infrumusetarea nu e o treaba usoara si nici frivola pentru Alexandru Abagiu, make-up artistul cu un portofoliu impresionant si cu o dorinta neobosita de a invata si de a-si extinde limitele.

ELLE HEALTHAPA VIE – Regasim in basme si in superstitii conceptul de apa vie, apa neinceputa, cu proprietati vindecatoare, acel gen de apa care poate sa-ti dea energie sa invingi balaurul. Oare e vreun sambure de adevar in aceste legende?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle