ELLE SPECIAL: O vara muzicala

Ca niciodata, aceasta vara se anunta doldora de concerte si festivaluri care mai de care mai interesante si mai diverse!

ELLE SPECIAL: O vara muzicala

Redactia ELLE iti spune care sunt performance-urile pe care nu le-ar rata cu nici un pret!

Cristina Craciun, Fashion editor: Rihanna

(14 august, Piata Constitutiei, Zutopia Music Festival)

Rihanna este cu siguranta una dintre cele mai prolifice artiste contemporane. La capitolul schimbari de stil cameleonice, singura care ii mai face (cu greu) fata este Beyoncé. Provocatoare, sexy, misterioasa, exotica sunt apelative care nu i se potrivesc doar pentru statutul de style icon, ci si pentru diversitatea stilurilor muzicale pe care le exploreaza cu fiecare album. Anti este cea mai recenta incursiune muzicala cu care isi sedimenteaza statutul de legenda si pentru care a pornit intr-un nou turneu mondial. Oprirea la Bucuresti? 14 august, in Piata Constitutiei!

Alice Bursuc, Beauty editor: SIA

(17 August, Piata Constitutiei, Zutopia Music Festival)

Imi doresc mult sa o vad pe Sia in concert, si asta din mai multe motive. In primul rand, Sia a adus pe piata muzicala ceva nou, fiecare piesa avand un intreg concept. Apoi, Sia m-a convins ca este un artist al vremurilor moderne si pentru ca nu apeleaza la artificiile clasice, ci, dimpotriva, creeaza ceva inedit: nu danseaza (chiar este statica, in cele mai multe reprezentatii), nu isi arata fata, punand accent doar pe actul muzical in sine; isi compune singura piesele si face asta pentru multi artisti, este producatoare si isi gandeste fiecare aparitie cu mare grija. Dupa show-ul ei din toamna, la SNL (Saturday Night Live), ca invitat muzical alaturi de Donald Trump, m-a atras si mai mult eclectismul ei.

Maurice Munteanu, Fashion editor:Sigur Rós

(14 iulie, Castelul Bontida, Electric Castle)

Sigur ca imi doresc sa merg la concertul Sigur Rós din 14 iulie, la Electric Castle, in Cluj! De cand i-am auzit pe absolut toti prietenii mei povestindu-si experientele post-Sigur Rós, mi-am jurat ca ii voi vedea si eu live cu prima ocazie. si iata ca aceasta s-a ivit. Nu stiu daca sunteti si voi fanii acestei trupe islandeze, al carei nume s-ar traduce prin Roza Victoriei, dar eu sunt absolut mesmerizat ori de cate ori ascult albumul Takk…, care este si albumul meu preferat. Ah, nici nu mai aduc in discutie vocea lui Jon Birgisson, pentru ca deja o sa incep sa visez. Asadar, ne vedem pe 14 iulie la Cluj, la Electric Castle.

Citeste continuarea in ELLE IUNIE 2016!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle