ELLE IULIE 2022

În luna iulie celebrăm, ca întotdeauna, moda, dar și creativitatea și forța feminină. Vezi ce ți-am pregătit într-un număr fresh, perfect ca lectură de vacanță.

ELLE IULIE 2022

ELLE FASHION – FOCUS: COLOR SPLASH. Nu ocoli culorile puternice în această vară, te îndeamnă Domnica Mărgescu. Îți vor schimba starea de spirit și-ți vor conferi o doză extra de energie, mai ales dacă le porți în ținute head-to-toe într-o singură nuanță vibrantă.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Raluca Leafu, creatoarea brand-urile de bijuterii Joule Project și Bon Bijou, are un stil relaxat și tonic, pentru că adoră să se simtă confortabil în hainele pe care le poartă. Inspiră-te din trucurile ei de stil.

ELLE SHOPPING – Ce piese îți vor completa cu succes garderoba estivală? Alege dintre sugestiile lui Maurice Munteanu accesoriile care îți dau un aer de vacanță, piesele care vor străluci pe ringul de dans sau la un concert, dar și acele haine clasice pe care le vei purta în orice sezon, mulți ani de-acum înainte.

ELLE FASHION – ROMANIAN CREATIVE WEEK: Maurice Munteanu s-a întors de la Iași cu noutăți despre cele mai recente colecții ale designerilor români. Află ce i-a plăcut!

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Rareș Mariș a bifat două talent-show-uri în carieră și tocmai a devenit câștigătorul primei ediții One True Singer, dar are încă și mai multe de oferit, a aflat Iulia Alexandra Brăslașu.

ELLE AGENDA – Filme și seriale care să te distreze sau să-ți dea de gândit, expoziții care să îți stimuleze aprecierea pentru artă și cărți care-ți aduc perspective noi și relevante asupra lumii și vieții.

ELLE SPECIAL – RENDEZ VOUS LITERAR PE RUE CAMBON. Chanel și Charlotte Casiraghi le-au avut ca invitate, pentru cea de-a șasea întâlnire literară a casei, pe scriitoarea Chantal Thomas și pe tânăra actriță de origine română Anamaria Vartolomei. Domnica Mărgescu a participat la acest veritabil salon în aer liber și a povestit cu Anamaria despre temele zilei: libertatea și emanciparea femeilor.

ELLE INTERVIU – STRANGER THINGS: DE LA BINGE WATCHING LA MATURIZARE. Cel de-al patrulea sezon al serialului-fenomen este cel mai întunecat și mai ambițios de până acum. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu actrița Natalia Dyer despre ce a fost și ce urmează în seria Netflix care se apropie de final.

ELLE INTERVIU – IRINA RIMES MERGE PE DRUMUL EI… și ne-a răspuns la toate curiozitățile legate de proiectul ei muzical, de sursele sale de inspirație, de procesul creativ pe care-l parcurge atunci când compune… și ne-a servit drept ghid prin culisele documentarului HBO Max a cărui protagonistă este.

ELLE FASHION – SUPRAREALISMUL S-A ÎNTORS (ÎN MODĂ): Galeriile de artă și podiumurile de modă și-au intersectat din nou inspirațiile, în ultima vreme, privind nostalgic înapoi, către suprarealism. Cum de s-a întâmplat și ce ne spune asta despre momentul prezent, se întreabă Ioana Ulmeanu.

ELLE HOROSCOP: Află la ce să te aștepți pentru a două jumătate a anului, citind predicțiile Cristinei Andronic, dar nu uita că, îndiferent ce îți rezervă astrele, trebuia ca chiar tu să faci din perioada care urmează una de neuitat.

ELLE COVER STORY – EXPRESS YOURSELF. Nu te teme să porți piese statement în această vară, și nici să le stilizezi așa cum simți. Fii creativă și alege-ți cele mai cool ținute de pe modivo.ro.

ELLE FASHION: SUPER FREAK. Siluetele impunătoare din mătase, satin, pene sau paiete, alături de câteva accesorii masive, strălucitoare, conturează imaginea excesului anilor ’80, atât de modern acum. Daria Georgescu îți arată cum să creezi look-uri inspirate de acest trend.

ELLE FENOMEN: CONSTRUIND CORPUL PERFECT, ÎN TERMENII LOR. Culturismul feminin rămâne și astăzi, la mai bine de 50 de ani de la apariția sa, unul dintre cele mai controversate sporturi ale lumii. Culturistele reușesc, prin intermediul aspectului lor fizic, să zdruncine ideea de feminitate, vechile paradigme, precum și raportul de putere dintre sexe. Gabriela Calițoiu examinează acest fenomen, cu ajutorul unor campioane românce.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut Codrina Apostol? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: GLAM UP. Dacă vrei să ai parte de o apariție cu adevărat glam, nu complica inutil lucrurile. Un machiaj clasic și o coafură minimalistă îți vor oferi acel aer effortlessly chic, pe care ne-ar plăcea să îl vedem mai des.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle