ELLE FEBRUARIE 2017

NOILE TENDINTE DE MODA SI BEAUTY PENTRU PRIMAVARA-VARA 2017 – ELLE prezinta in avanpremiera tendintele acestui sezon, direct de pe podiumurile din capitalele mondiale ale modei.

ELLE FEBRUARIE 2017

ELLE FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL: ZUZANNA BIJOCH – Faimosul model de pe copertile celor mai renumite reviste de moda, Zuzanna Bijoch, are un stil clasic pe care il pigmenteaza cu elemente rock sau cu accente amuzante, precum un singur cercel cu design avangardist.

ELLE FASHION – 10 PIESE SUPER SEXY IN MODA NOULUI SEZON – In cazul in care erai ingrijorata de faptul ca notiunea de „sexy' a disparut, te invitam sa vezi ce ni se pare noua provocator in primavara ce urmeaza.

ELLE SPECIAL – INSIDE FASHION WEEK – O incursiune fotogafica in culisele celor mai exclusiviste prezentari de moda de la New York, Milano si Paris.

ELLE CONFESIUNI – UNDEVA UNDE NU AM CANCER – Daca tratamentul ei, care se va intinde pe un an, va merge bine, Ioana Ulmeanu a decis ca in noiembrie 2017 va implini din nou 35 de ani. Pana atunci, insa, iti spune cum se simte viata cu un diagnostic care nu ofera optiuni.

ELLE INTERVIU – CONSTANTIN FLONDOR SI GEOMETRIILE NATURII – Pictorul Constantin Flondor si-a aniversat cei 80 de ani recent impliniti prin doua expozitii la Timisoara. Cu ocazia asta a vorbit cu ELLE despre contributia sa la arta contemporana si despre fascinatia continua pentru natura si matematica din spatele ei.

ELLE SPECIAL GUEST – DE CINCIZECI DE ANI – In luna istoriei LGBT, suntem onorati sa publicam un text al scriitorului britanic Paul Bailey despre istoria decriminalizarii homosexualitatii la el acasa – o poveste cu talc despre cum drepturile nu sunt niciodata castigate pentru totdeauna.

ELLE INTERVIU – SHOOTING STAR – Tudor Istodor, fiul Maiei Morgenstern, isi traieste succesul cu modestie. Performanta sa din filmul „Fixeur' i-a adus un loc intre cei mai talentati tineri europeni in programul „Shooting stars'.

ELLE BEAUTY – CAND PIELEA-TI RAMANE MARE – De la senzatia ca nu-ti mai incapi in piele, la sentimentul pe care il ai cand incep transformarile pubertatii, la o slabire brusca, o sarcina sau pur si simplu trecerea timpului, poti ajunge la sentimentul ca aceasta ti-a ramas cam mare. Care sunt solutiile care te vor ajuta sa te simti din nou bine in pielea ta?

ELLE HEALTH – REINVENTARE PRIN DETOX – Taberele de detox au devenit o destinatie obligatorie in agenda de vacante si calatorii. ELLE a experimentat zece astfel de tabere si va povesteste cele mai intense experiente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle