ELLE DECEMBRIE 2019

Descoperă ELLE decembrie, un număr aniversar, în care vei găsi cele mai stylish propuneri pentru cadourile de Crăciun, cele mai inspirate ținute propuse de editorii ELLE pentru petrecerile de sărbători și fotografii spectaculoase cu nominalizații la ELLE Style Awards 2019!

ELLE DECEMBRIE 2019

ELLE FASHION – TRIBUTE TO BLACK – Luna aceasta am decis să celebrăm eleganța. Inspiră-te din selecțiile noastre de ținute pentru zi și seară și vei (re)descoperi valanțele negrului!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: JESSICA WANG – Newyorkeză de origine chineză, Jessica Wang, influencer cu peste 700 k de urmăritori pe Instagram, are un stil extravagant, dar foarte spontan.

ELLE SHOPPING – ELLE LIST: CELE MAI INSPIRATE CADOURI DE CRĂCIUN – Ca să-ți aducem un strop de inspirație în căutarea cadourilor destinate celor dragi, am ales pentru tine cele mai spectaculoase și stylish obiecte.

ELLE AGENDA – ALINA ȘERBAN SPUNE LUCRURILOR PE NUME – Actrița și regizoarea Alina Șerban și-a făcut debutul în regie de film cu „Bilet de intrare', un scurtmetraj care tratează un subiect despre care nu vorbește aproape nimeni: sclavia romilor.

ELLE AGENDA – CĂRȚILE LUNII – Descoperă cărțile lunii decembrie: pentru toate vârstele și gusturile, numai bune de pus sub brad pentru cei dragi! Sau pe care le poți citi chiar tu, în vacanța de Crăciun.

ELLE AGENDA – 12 LUCRURI DE FĂCUT ÎN DECEMBRIE – Filme, teatru, expoziții și concerte de bifat înainte de sărbători.

ELLE INTERVIU – DORINȚA, SUBSTANTIV FEMININ – De câte ori ai vorbit sincer cu cineva despre viața ta sexuală și despre dorințele tale? Lisa Taddeo a convins trei femei să-și spună poveștile într-o carte cunoscută acum în întreaga lume. Iar noi am convins-o pe Lisa să vorbească despre povestea din spatele cărții „Trei femei', dar și despre sexualitatea feminină.

ELLE INTERVIU – WANDA MIHULEAC, ARTISTA PE CARE ROMÂNIA TREBUIE SĂ O (RE)CUNOASCĂ – Dacă a existat artă contemporană românească și înainte de ’89, asta se datorează și unei artiste care, pe tot parcursul carierei, a experimentat continuu și a cărei operă nu poate fi redusă la un singur gen: Wanda Mihuleac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle