ELLE AUGUST 2021

În august te punem la curent cu tendințele în modă și frumusețe pentru sezonul următor, care să te inspire și dintre care să le alegi pe cele potrivite stilului tău; îți dezvăluim, în exclusivitate, povestea extraordinară de viață a primului model de culoare care a apărut pe copertele Vogue și ELLE, și te invităm să cunoști îndeaproape echipa filmului Întregalde, care a avut premiera la Cannes.

ELLE AUGUST 2021

Descoperă în ELLE de august recomandări inspirate pentru timpul liber, care să-ți ofere (și) o doză de plăcere estetică în vacanță, află cum previne o asociație abandonul școlar, lucrând alături de copii din medii defavorizate, și citește despre cum și-au descoperit vocile atleții de top și au devenit activiști pentru cauze nobile.

ELLE FASHION – FOCUS: SUMMER LOVE! Designerii îți propun pentru ultima lună a anului piese simple sau sexy, dar toate comode și ușor de stilizat. Și, cel mai important, pe care le vei păstra vreme îndelungată în garderoba ta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: LARISA LUPOAEA. Creatoare de conținut dedicat frumuseții și îngrijirii, protagonista rubricii noastre de luna aceasta are un stil clasic feminin, diafan și elegant, pe care îl condimentează cu accente prețioase.

ELLE SHOPPING – Află care sunt piesele în care merită să investești la final de vară și care vor aduce mereu un aer estival ținutelor tale, fie că sunt inspirate de sporturi nautice sau de vacanțe la țară.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Designerul Octavia Chiru se joacă cu materialele și texturile, creând de la zero ținute eterice, care spun mereu povestea mâinilor curioase și agile care le-au construit. Află ce o inspiră și cum integrează sustenabilitatea în creațiile sale.

ELLE AGENDA – Ți-am făcut programul perfect pentru ultima lună de vară, de la cărțile de citit pe plajă până la cele mai bune filme pe care le poți vedea la cinematograf. Și nu am uitat nici de serialele care îți vor oferi scuza perfectă pentru un weekend de binging, dar nici expozițiile care te vor face să vrei să ieși din casă.

ELLE FILM – LA DRUM CU ÎNTREGALDE. Cel mai recent proiect al lui Radu Muntean a avut premiera internațională la Cannes, și urmează să aibă premiera națională la TIFF. Gabriela Pițurlea a vorbit cu Maria Popistașu, Ilona Brezoianu și Alex Bogdan, actorii din rolurile principale, despre ce spune filmul acesta și despre cum a fost realizarea lui în pandemie.

ELLE REPORTAJ – DOAMNA! DOAMNA! DOAMNA! Din 2007, Asociația Ana și Copiiii caută soluții să prevină abandonul școlar în rândul copiilor din medii defavorizate și să le ofere cât mai multora șansa la o viață mai bună decât cea a părinților lor. Află cum o fac și cum te poți implica și tu!

ELLE FENOMEN: POLITICA SPORTULUI. DESPRE ATLEȚI & ACTIVISM. Primele competiții sportive majore după un an de pauză tocmai s-au încheiat, iar Olimpiada de la Tokyo abia începe. Un moment perfect pentru a reflecta la relația noastră de dragoste și ură cu sportul, dar și la valul de schimbare care a traversat lumea atleților la cel mai înalt nivel.

ELLE INTERVIU: BEVERLY JOHNSON AR PUTEA SCHIMBA MODA. A MAI FĂCUT-O O DATĂ. — Primul supermodel de culoare care a apărut vreodată pe copertele ELLE Franța și Vogue USA vorbește cu franchețe despre rasismul cu care s-a confruntat de-a lungul întregii sale cariere, despre cum își dorește să contribuie la remedierea acestui fenomen, și ne deschide fabuloasa casă din California pentru o ședință foto în exclusivitate.

ELLE PSIHO: SOS VACANȚA. DE CE SĂ NU NEGLIJEZI TIMPUL LIBER ȘI ODIHNA. Într-o cultură a performanței și acumulării de bunuri, odihna și timpul liber devin în sine un lux. Succesul este adictiv, iar prețul său este de multe ori reprezentat de sănătatea noastră fizică, psihică, relațională. În plin sezon al vacanțelor este cazul să ne amintim că ele nu sunt un moft, ci o nevoie.

ELLE COVER STORY: LITTLE MISS SUNSHINE. – Îndrăznește, în acest final de vară, să porți piese statement chiar și la malul mării, și nu uita că niște pantaloni într-o nuanță puternică sau o pereche de ciocate pot deveni piesele-vedetă ale stilului tău.

ELLE BEAUTY – FRUMUSEȚE TOXICĂ. În goana noastră după ingrediente-minune, omitem complet celelalte substanțe care se găsesc în produsele cosmetice sau de îngrijire. Chiar dacă efectele lor sunt ascunse sub denumiri imposibil de pronunțat, ele sunt cele care ar trebui să constituie principalul factor în deciziile noastre de cumpărare.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Andra Manea, una dintre cele mai recunoscute specialiste în machiaj de la noi? Care sunt produsele la care nu poate renunța și cele pe care le consideră cel mai mare răsfăț?

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: HAIR RESCUE. După vară, părul nostru este mult mai uscat și mai deteriorat decât în mod normal, sub acțiunea soarelui, a clorului din apa piscinelor sau a căldurii excesive. Află cum să acționezi din timp, pentru că știi și tu că este mai ușor să previi decât să tratezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle