ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2021/2022

Descoperă noile tendințe fashion & beauty pentru sezonul toamnă-iarnă 2021/2022!

ELLE SPECIAL: Tendințe fashion & beauty toamnă-iarnă 2021/2022

MUZEUL DE ARTĂ CONTEMPORANĂ

În acest moment, imprimeurile vorbesc mai mult despre curajul de a fi tu însăți, decât despre o declarație făcută tendințelor în modă. Grafice, picturale, explozive, imprimeurile te invită la un vernisaj. Cu alte cuvinte, poți exagera în styling, atâta timp cât stăpânești noțiuni despre culoare & proporții.

TRICOTAJE


A trecut vremea când prin tricotaje înțelegeam că trebuie să avem în garderobă și un cardigan din cașmir. Acum, poți lua în calcul bustierele tricotate, rochiile lungi tricotate, chiar și accesoriile tricotate – gențile, de exemplu. Vedeta sezonului rămâne, însă, rochia în tonuri neutre, perfectă pentru un styling lejer & luxos.

ORIGAMI

Fustele midi plisate nu mai aparțin exclusiv acelei zone previzibile, retro sau lady like. Poți experimenta cu fusta plisată orice tip de styling îți dorești – de la unul alternativ, până la unul disco, glamour. O poți purta cu sandale cu platformă, ciocate, pantofi sport sau cizme de călărie.

STELE CĂZĂTOARE

Paietele și-au intrat de mult în drepturi și toată lumea a înțeles că nu e obligatoriu să fie seară pentru a le etala. Un palton din paiete poate înnobila o ținută casual, de zi, tot așa cum un bolero din paiete poate fi asociat cu cea mai seducătoare fustă din catifea. Doar tu stabilești ora!

Citește continuarea în ELLE AUGUST 2021!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle