ELLE APRILIE 2016

Luna aceasta, revista ELLE are doua suplimente: ELLE Man, pentru jumatatile noastre, si ELLE Special Hair, pentru ingrijirea parului nostru. Pentru ca ne place sa fim frumoase si sa exploram mereu noi zone!

ELLE APRILIE 2016

ELLE FASHION – WHY LOVE NEW YORK – Chiar daca abia ne-am obisnuit cu colectiile pentru aceasta vara, moda ne-o ia din nou inainte, asa ca ne grabim sa-ti prezentam colectiile pentru iarna viitoare! Echipa ELLE a fost la New York pentru a-ti putea povesti cu lux de amanunte totul despre cele mai importante colectii prezentate la Saptamana Modei.

ELLE FASHION – OPERATIUNEA DULAPUL: LAINY HEDAYA – Fondatoarea blogului de moda si design Haute Inhabit are un stil extrem de minimal pe care il mixeaza cu forme spectaculoase sau drapaje, insa niciodata cu nuante puternice.

ELLE PSIHO – IN CENTRUL ATENTIEI – Condamnam femeile care isi doresc atentie, de la Kim Kardashian la Hillary Clinton, pentru ca nu ne-am obisnuit cu ideea ca meritam si atentia, dar si puterea care vine odata cu ea.

ELLE REPORTAJ – DRUMUL BALERINEI – Reporterul ELLE a aflat cum se infiripa si ce se afla in spatele imaginii romantice a dansatoarelor urcate pe poante: rigoare, repetitie, durere, sacrificii, renuntari.

ELLE FENOMEN – FEMINISM, ADJECTIV – Blonda! Femeie la volan! Frivola! Superficiala! Locul tau e la cratita! Sunt doar cateva dintre stereotipurile care li se aplica din inertie femeilor si pe care ELLE le contrazice, discutand cu femei care rastoarna prejudecati.

ELLE BEAUTY – CE CONTUR TE PRINDE? – ELLE iti prezinta un scurt ghid al celor mai flatante machiaje vazute pe podiumuri, realizate cu diverse mine, varfuri si texturi.

ELLE FASHION – BE CONSCIOUS!Luna aceasta iti propunem o noua abordare, sustenabila, in ceea ce priveste moda. Si, pentru ca si hainele pe care le porti sa impartaseasca aceleasi valori, te invitam sa descoperi colectia H&M Conscious Exclusive.

ELLE AGENDA – KANYE DAVID FRIEDRICH – Pornind de la un video cu Kanye West, Tom Wilson face o radiografie sarcastica a societatii in care traim, aratandu-ne cat de straniu, ravasit si distorsionat este conceptul de geniu romantic.

ELLE AGENDA – APRILIE NUCLEAR – Poate nu-ti mai aduci aminte sau poate ca nici nu erai nascuta pe atunci, dar, cu treizeci de ani in urma, o explozie cum nu mai fusese a scuturat partea noastra de lume. Marius Chivu rememoreaza dezastrul de la Cernobil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle