Zvonurile se confirmă: Phoebe Dynevor și Pete Davidson formează un cuplu

S-a confirmat că noul iubit al actriței din popularul serial Netflix este Pete Davidson.

Zvonurile se confirmă: Phoebe Dynevor și Pete Davidson formează un cuplu

Actrița britanică din Bridgerton, Phoebe Dynevor, și-a confirmat relația cu starul Saturday Night Live, Pete Davidson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PD fanpage (@phoebeharrietdynevor)

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună în Stoke, duminică. Ei au fost surprinși trecând pe la un supermarket din zona Greater Manchester, înainte de a se bucura de o plimbare. Atât Phoebe, cât și Pete, purtau pantaloni de trening, șepci și ochelari de soare. Phoebe avea pe deasupra o jachetă din denim cu guler îmblănit, de la Billionaire Boys Club, care costă 265 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~ (@petedavidsonvibes)

Zvonurile cu privire la proaspătul cuplu circulă deja de câteva săptămâni, dar noile imagini indică chiar că relația ar putea fi mai serioasă decât se credea.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi (@bakeoff34)

În timp ce traversau un câmp înverzit strâns îmbrățișați, Phoebe și Pete păreau de nedespărțit. În plus, actorii nu au dat niciun semn că s-ar sfii să-și arate afecțiunea în public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~ (@petedavidsonvibes)

Phoebe are 26 de ani și și-a început cariera actoricească în seriale devreme, la doar 14 ani, lucru la care a contribuit și faptul că este fiica actriței Sally Dynevor și a scenaristului Tim Dynevor.  

Iubitul ei american, care are 27 de ani, pare să fi profitat de faptul că Saturday Night Live este într-o scurtă pauză, urmând să revină cu un nou episod abia pe 8 mai.

Din informațiile obținute de People, Pete a venit în Marea Britanie special pentru a-și vizita iubita. O sursă a aceleiași publicații a spus că „Pete le spune prietenilor că este serios în privința lui [Phoebe]”. Actrița a fost la rândul ei în SUA, în februarie.

Săptămâna trecută, cuplul a fost surprins în timpul unor interviuri, purtând coliere identice cu inițialele lor, PD.

Pete urmează să apară și într-un nou film Netflix, despre The Ramones, în care va juca rolul solistului Joey Ramone. Pentru Phoebe, 2021 marchează debutul într-un film  de lungmetraj, The Colour Room, în regia lui Claire McCarthy.

Citește și:

Fanii Bridgerton au primit o veste extraordinară! Serialul va avea cel puțin 4 sezoane

Foto: PR

Recomandari
Mai multe din video