Cine este noul iubit al lui Phoebe Dynevor, starul din Bridgerton

Se pare că Phoebe Dynevor, starul din serialul de succes Bridgerton, ar avea un nou iubit și este vorba despre un bărbat celebru.

Cine este noul iubit al lui Phoebe Dynevor, starul din Bridgerton

Phoebe Dynevor, cea care joacă pe Daphne Bridgerton în serialul Bridgerton, ar fi într-o relație cu Pete Davidson, un actor și comediant celebru de la Saturday Night Live. 

Phoebe Dynevor și Pete Davidson au petrecut mai mult timp împreună în New York și Anglia. Actorul ar fi făcut mai multe călătorii pentru a sta alături de actrița din Bridgerton. Pete Davidson a fost surprins în luna martie în Altrincham, Greater Manchester, acolo unde locuiește Pheobe Dynevor, făcând fotografii alături de fanii săi.

În ceea ce o privește pe Phoebe Dynevor, în luna februarie actrița a fost în New York, acolo unde stă Pete Davidson. Actrița a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe fotografii din călătoria pe care a făcut-o în New York.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PD 🌗 (@phoebedynevor)

În timpul pandemiei, Phoebe a locuit în Manchester alături de mama ei, Sally Dynevor, o actriță britanică foarte cunoscută, care joacă în serialul Coronation Street încă din 1986.

Pete Davidson a ajuns în atenția presei și în urma relațiilor sale pe care le-a avut cu vedete cunoscute. Iar aici putem aminti de relația Ariana Grande, care a fost una dintre cele mai mediatizate ale actorului. Cei doi au fost și logodiți, însă în octombrie 2018 au decis să se despartă după cinci luni de relație. Pete Davidson a mai fost într-o relație și cu actrița din Underworld, Kate Beckinsale. De asemenea, actorul a fost împreună și cu Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, mai exact de trei luni, iar în ianuarie 2020 s-au despărțit.

Ultima relație a actriței Phoebe Dynevor ar fi fost cu actorul Sean Teale din serialul Skins.

Citește și:
Kylie Jenner răspunde acuzațiilor potrivit cărora le-ar fi cerut fanilor săi să doneze bani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video