Ariana Grande s-a logodit. Cine este Dalton Gomez, cel care a cerut-o în căsătorie

Ariana Grande s-a logodit! Artista în vârstă de 27 de ani a dezvăluit pe rețelele de socializare că iubitul ei, Dalton Gomez, a cerut-o de soție.

Ariana Grande s-a logodit. Cine este Dalton Gomez, cel care a cerut-o în căsătorie

Ariana Grande s-a logodit. Dalton Gomez, alături de care artista în vârstă de 27 de ani formează un cuplu, a cerut-o în căsătorie.

Anunțul că Ariana Grande s-a logodit a fost făcut de către artistă pe Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini cu iubitul ei. Artista le-a arătat fanilor și inelul de logodnă, care este unul impresionant. „Pentru totdeauna”, a scris artista pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

O sursă a declarat pentru revista People că Ariana Grande și Dalton Gomez sunt într-o relație încă din luna ianuarie și și-au petrecut împreună perioada de carantină în Los Angeles, acolo unde locuiește artista. „Nu ar putea fi mai fericiți de atât, sunt atât de entuziasmați. Este un moment fericit pentru ei, iar părinții lor sunt încântați. El este băiatul pe care ea l-a căutat”, a spus o sursă.

Ariana Grande și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor și nu a mai dorit să își facă publică nicio relație. Prima apariție oficială împreună cu Dalton Gomez a avut loc în cadrul videoclipului Stuck with U, o piesă cântată de Ariana Grande și Justin Bieber. Ariana a confirmat oficial relația în luna iunie, după ce a împărtășit cu fanii ei o fotografie în care se îmbrățișează cu Dalton Gomez.

În ceea ce îl privește pe Dalton Gomez, s-a născut și a crescut în California de Sud și potrivit descrierii sale de pe site-ul Aaron Kirman Group, a lucrat timp de cinci ani în domeniul imobiliar de lux.

În trecut, Ariana Grande a fost logodită cu actorul Pete Davidson. În octombrie 2018, cei doi s-au despărțit după cinci luni de relație. Înainte, artista a avut o relație de doi ani cu Mac Miller, un cântăreț american care a murit la vârsta de 26 de ani în urma unei supradoze. La vremea respectivă, artista se despărțire de Miller după ce acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Citește și:
Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people