Yvonne Strahovski, actrița din The Handmaid’s Tale, este însărcinată

Yvonne Strahovski este însărcinată. Actrița din The Handmaid's Tale și soțul său, Tim Loden, vor deveni părinți pentru a doua oară!

Yvonne Strahovski, actrița din The Handmaid's Tale, este însărcinată

Yvonne Strahovski este însărcinată. Actrița din The Handmaid’s Tale a anunțat ieri că va deveni mamă pentru a doua oară.

Vestea că Yvonne Strahovski este însărcinată a fost dată chiar la premiera noului său film, The Tomorrow War, care a avut loc aseară în Los Angeles. Actrița a purtat o rochie lungă albă, marca Brandon Maxwell, ce îi scotea în evidență burtica de gravidă.

„Sunt foarte încântată să mă aflu aici și este un moment foarte special”, a spus Yvonne pentru Entertainment Tonight. Aceasta a mai adăugat și că deja se află la jumătatea sarcinii și că va avea un băiețel. „O să am un băiețel! Voi ați auzit-o primii!”.

Yvonne Strahovski și soțul său, Tim Loden, au devenit părinți pentru prima oară în 2018. Aceștia mai au un băiețel în vârstă de trei ani, pe nume William.

În 2019, la premiera thriller-ului Angel of Mine, actrița a vorbit despre experiența primei sarcini și despre modul în care a reușit să continue filmările deși era însărcinată în al doilea trimestru. Yvonne a mărturisit că a fost o provocare să își ascundă burtica, însă că acest lucru a fost posibil mulțumită unor cadre potrivite, dar și cu ajutorul costumelor atent alese. Aceasta a mai spus și că a avut sprijinul întregii echipe, care a fost extrem de grijulie cu ea în acea perioadă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Îmi aduc aminte că am intrat pe patinoar pentru a filma o scenă și cinci persoane m-au înconjurat imediat, speriate că voi aluneca și voi cădea”, a declarat actrița amuzată pentru ET. „Dar oamenii au fost foarte protectori, iar asta a fost foarte drăguț.”

În ceea ce privește cel mai recent film al său, The Tomorrow War, Yvonne Strahovski a mărturisit că este o peliculă despre devotament, dăruire și conexiunea umană. „Chiar cred că e momentul potrivit pentru acest film. Simt că oamenii își doreau un astfel de film. Este un film amuzant, însă are multe elemente neașteptate.”

Citește și:
Amber Heard a devenit mamă! Prima imagine cu fetița actriței

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video