Vedete la Balul UNICEF (Galerie Foto)

UNICEF Ball este una dintre cele mai importante gale black-tie in Los Angeles, adunand in fiecare an sute de celebritati, filantropi si lideri pentru a sprijini cauza copiilor din toata lumea.

Anul acesta, cea de-a 6-a bienala fost un real succes: intr-o singura seara s-au strans peste 2,5 milioane de dolari si a fost lansat parteneriatul de lunga durata cu Louis Vuitton.

Mai multe celebritati au fost prezente si s-au alaturat proiectului „Louis Vuitton for UNICEF”: David Beckham, Nicole Kidman, Selena Gomez, Lea Seydoux, Jennifer Connely, Mariah Carey, Miranda Kerr, Xavier Dolan, Doona Bae, Heidi Klum etc, facandu-si publica promisiunea de a ajuta copiii si postand deja pe retelele sociale imaginea lor si a partenerului ales, cu hashtag-ul „makeapromise”.

Incepand de ieri, bijuteriile speciale Silver Lockit create de Louis Vuitton in beneficiul UNICEF au inceput sa fie vandute.

Potrivit UNICEF, cei 200 USD care sunt donati cu fiecare bijuterie cumparata acopera costul a 45 de plase contra tantarilor pentru a proteja copiii de malarie, 6 kit-uri de prim ajutor si imunizare sau 25 de paturi pentru a tine cald copiilor in situatii de urgenta.

Foto: Louis Vuitton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people