Ținuta lui Blake Lively a avut un mesaj secret pe care probabil nici tu nu l-ai descoperit

Blake Lively a avut una dintre cele mai impresionante ținute la Gala MET, însă ea a avut un mesaj secret, pe care nimeni nu l-a descoperit atunci.

Ținuta lui Blake Lively a avut un mesaj secret pe care probabil nici tu nu l-ai descoperit

Știm deja că Blake Lively iubește să îmbrace diferite ținute pentru evenimente și o face atât de bine, deși nu are un stilist. La Gala MET ea a reușit din nou să surprindă și s-a numărat pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete.

Deși a ajuns ultima pe covorul alb, Blake a atras atenția tuturor. Ținuta ei a respectat întocmai tematica de acest an, „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”.

Blake a purtat o rochie și o trenă Versace spectaculoasă, atât de lungă încât a fost nevoită să vină cu un autobuz la eveniment. A fost nevoie de 600 de ore pentru ca această rochie să fie creată, ea fiind făcută manual.

Deși toate detaliile ținutei sunt spectaculoase, există un detaliu pe care puțini l-au observat. Clutch-ul Judith Leiber pe care Blake Lively l-a purtat ascunde un mesaj secret!

Accesoriul a fost realizat pe comandă din cristale austriece și ascunde un tribut pentru familia lui Blake Lively. Pe o față a clutch-ului apare Fecioara Maria, în timp ce pe cealaltă parte este scris numele Reynolds lângă o cruce în capetele căreia sunt trecute inițialele B, R, J și I (Blake, Ryan, James și Ines, cele două fiice ale cuplului).

Astfel, deși Ryan nu a putut fi alături de Blake la Gala MET, aceasta a avut cu ea întreaga familie, într-un mod simbolic. Adorabil, nu?

Citește și:
Top 10 Cel mai bine îmbrăcate vedete de la Met Gala 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people