Nicole Cherry, declarații despre creșterea fiicei sale, Anastasia: „Îmi doresc să facă ceea ce-i place”

Nicole Cherry a vorbit despre creșterea fetiței sale, Anastasia, și dorința de a mai avea un copil.

Nicole Cherry, declarații despre creșterea fiicei sale, Anastasia: „Îmi doresc să facă ceea ce-i place”

Nicole Cherry este mama unei fetițe superbe, care urmează să împlinească zilele următoare vârsta de 1 an. Deși viața de artistă este una aglomerată, cântăreața oferă o atenție deosebită creșterii fiicei sale și își dorește tot ce este mai bun pentru Anastasia. Ultimul an a fost unul plin de bucurie și provocări pentru Nicole și soțul ei, Florin Popa, însă sunt extrem de fericiți pentru familia lor.

Nicole Cherry, despre creșterea fiicei sale, Anastasia

Artista este o fire deschisă când vine vorba despre viața personală și împărtășește cu admiratorii săi detalii despre familia lor. În ceea ce privește creșterea Anastasiei, Nicole Cherry a dezvăluit, într-un interviu pentru VIVA!, că este atentă la modul în care se dezvoltă micuța și face tot posibilul să o ferească de pericole.

„Atât timp cât totul este cu măsură și nu se face exces, nu cred că dăunează. Îmi doresc ca Anastasia să aibă acces la informație și să știe tot ce se întâmplă în jurul ei, dar să fie cu măsură”, a spus Nicole Cherry.

În ceea ce privește viitorul fiicei sale, Nicole Cherry a spus că îi va fi alături Anastasiei în orice moment și îi va oferi libertatea de a descoperi și a alege să facă ceea ce îi place. Întrebată dacă a observat înclinații spre muzică la fetița ei, artista a spus că este încă prea devreme pentru a ști dacă are sau nu talent în această direcție, însă o va încuraja să facă ceea ce îi place.

„Cred că asta cel mai bine, o voi învăța în timp cum să gestioneze situația, și depinde foarte tare și de lecțiile pe care ea le va primi. Eu o să încerc să o ajut atunci când pot, dar și să o las să se descurce singură în anumite situații, pentru că, până la urmă, experința proprie este cea mai bună. Voi încerca să-i împărtășesc din lucrurile prin care eu am trecut, să tragă singură concluzii și să învețe ceva din ce am trăit eu, dar unele lucruri, așa cum am spus, trebuie trăite și simțite pe propria ta piele.

Momentan e mult prea micuță ca să spun dacă are sau nu talent. Cât despre a mă urma, îmi doresc să facă ceea ce-i place ei, de ce este atrasă, nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta”, a mai dezvăluit artista.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Ce spune artista despre al doilea copil

Întrebată dacă ea și soțul ei se gândesc la al doilea copil, artista a spus că momentan își concentrează toată atenția asupra Anastasiei.

„Momentan, ne dorim să-i oferim toată atenția Anastasiei. Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?! Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum”, a declarat cântăreața.

Citește și:
Dieta cu care Anca Serea se menține în formă. Care sunt alimentele la care a renunțat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people