Sora lui Paris Hilton spune despre aceasta că este „lacomă”

Paris Hilton a dezvăluit recent că nu a mai fost într-o vacanță de când avea 15 ani.

Sora lui Paris Hilton spune despre aceasta că este „lacomă”

Nicky Hilton, sora celebrei Paris Hilton, nu o menajează deloc pe sora ei, ba din contră, îi atrage atenția asupra greșelilor pe care le face.

Paris Hilton, în vârstă de 39 de ani, este protagonista unui documentar YouTube, intitulat This Is Paris, care le permite fanilor să descopere cum este viața ei în realitate.

Moștenitoarea imperiului Hilton a dezvăluit în acest documentar că nu a mai fost într-o vacanță de când avea 15 ani și că, în medie, călătorește 250 de zile pe an. „Pentru mine este numai muncă non-stop”, dezvăluie Paris Hilton.

Într-o secvență a acestui documentar, sora ei, Nicky Hilton, în vârstă de 36 de ani, îi sugerează surorii sale că ar trebui să își reevalueze modul în care îmbină viața personală cu cea profesională și că ar trebui să plece într-o vacanță fără telefonul mobil.

„Programul meu este mult prea încărcat pentru asta”, a spus Paris Hilton, care are numeroase contracte în domeniul televiziunii, al muzicii, al modelling-ului și multe altele.

„Asta din cauză că ești lacomă”, îi răspunde sora ei. „Nu ai refuza niciodată un cec”. Replica lui Paris Hilton nu s-a lăsat mult timp așteptată, aceasta spunând că „Nu sunt lacomă. Doar îmi place să fac bani”.

Mai mult decât atât, Paris Hilton a precizat că nu intenționează să se oprească până când nu va deveni miliardară în dolari, acesta fiind unul dintre scopurile pe care și le-a propus. În prezent, averea personală a lui Paris Hilton este estimată la 300 milioane de dolari.

Cu toate acestea, filmarea acestui documentar a făcut-o să își reevalueze viața. „Scopul meu.. a fost să fac un miliard de dolari, însă, acum, tot ceea ce mă interesează este să fiu fericită, să iubesc, să am o relație și un viitor frumos”, mai spune Paris.

Paris și sora ei au mai discutat și despre posibilitatea ca Paris să devină, într-o zi, mamă. Vedeta a precizat că a decis să își congeleze ovulele pentru a se asigura că poate deveni mamă atunci când dorește și că i-ar plăcea să aibă o fetiță, căreia să îi pună numele London.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai mult decât atât, Paris a dezvăluit că buna ei prietenă Kim Kardashian West a fost cea care a convins-o să își congeleze ovulele. „Am avut o conversație extraordinară cu Kim pe tema asta. Ea mi-a făcut cunoștință cu doctorul ei și am fost inspirată de ea ca să fac asta. Cred că fiecare femeie ar trebui să facă acest lucru”.

Citește și:
Paris Hilton spune că a fost „constrânsă” să facă celebrul sex film din 2001

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video