Smiley și Mihai Petre își petrec împreună vacanța în Italia, alături de partenerele lor

Smiley și Mihai Petre sunt amici încă din vremurile în care lucrau amândoi la Românii au talent. Acum, își petrec în grup vacanța la Florența, alături de partenerele lor.

Smiley și Mihai Petre au fost colegi pe platourile de filmare de la Românii au talent, și sunt buni prieteni și în viața de zi cu zi, dovadă și faptul că acum își petrec împreună vacanța în Italia, alături de partenerele lor, Gina Pistol și Elwira Petre, și de copiii lor. Grupul vesel se află la Florența pentru relaxare, de unde au și postat o mulțime de imagini pe conturile lor de pe rețelele sociale.

Așa se face că Smiley și Mihai Petre își petrec vacanța alături de copiii lor, cei doi făcând și glume despre aptitudinile lor de tați în vacanță. Mai exact, vedetele plecate în concediu s-au pozat fiecare împingând câte un cărucior pe străzile din Florența, cu copiii lor, Josephine Ana Maria și Adrian Ilinca (în vârstă de trei ani). Întregul grup pare să aibă parte de o vacanță liniștită și relaxantă, să se bucure de mâncarea specifică din Italia – Smiley chiar remarcând, pe Instagram Stories, că „italienii iau mâncarea în serios”, atunci când a filmat o coadă la un stand cu mâncare stradală. Ceva mai târziu, tot el a postat o imagine cu întreg grupul delectându-se cu sandvișuri obținute cu greu, după șederea la coadă.

Alături de Smiley și Mihai Petre sunt și partenerele lor, Gina Pistol și Elwira Petre. Gina Pistol a postat, și ea, o imagine în care stă, la umbra unui copac, lângă căruciorul fiicei sale. Aceasta nu se zărește, dovadă că cuplul a rămas consecvent în ideea de a nu o expune pe Josephine, în vârstă de 5 luni, în social media. „Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, scria recent Gina Pistol.

Citește și:
OFICIAL: Cine este noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities', care îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu

Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Florența – cele mai impresionante obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people