Site-ul fundației Ducilor de Sussex a fost atacat de hackeri

Fanii Ducilor de Sussex au avut o surpriză atunci când au accesat site-ul oficial al fundației pe care urmează să o lanseze cei doi.

Site-ul fundației Ducilor de Sussex a fost atacat de hackeri

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit numele organizației non-profit pe care urmează să o lanseze, și anume Archewell, legătura fiind cu fiul lor, Archie, care va împlini un an pe data de 6 mai.

Cu toate astea, fanii celor doi care au accesat până acum website-ul (http://www.archewellfoundation.com) au avut o surpriză. Aceștia au fost redirecționați către o altă pagină, și anume către videoclipul de pe YouTube al piesei „Gold Digger” a lui Kanye West și Jamie Foxx. Admiratorii cuplului au observat extrem de repede această greșeală, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară. Acum site-ul lor nu mai funcționează, semn că încearcă să remedieze această situație neașteptată.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit în Los Angeles, orașul natal al Ducesei de Sussex, iar cu această ocazie se preocupă intens de lansarea organizației lor. Cei doi au dezvăluit mai multe detalii despre fundația lor și semnificația numelui pentru revista TIME. „Ca și voi, sprijinim eforturile de a stopa pandemia de Covid-19, dar acum că această informație a ieșit la iveală, ne-am simțit obligați să spunem cum a luat naștere acest nume. Înainte de SussexRoyal, a fost ideea de arche – cuvântul grecesc care înseamnă sursa acțiunii. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care am visat să o construim într-o zi și așa a venit inspirația pentru numele fiului nostru.”

„Să facem ceva care să conteze, care să însemne ceva. Archewell e un nume care combină un cuvânt antic pentru putere și acțiune și altul care evocă resursele la care fiecare dintre noi trebuie să apeleze. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm Archewell, atunci când va fi momentul potrivit,” au adăugat Prințul Harry și Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați destul de dur pentru faptul că au anunțat numele fundației lor chiar în ziua în care prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost mutat într-o secție la terapie intensivă după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit în urma infecției cu coronavirus.

Citește și:
Prințul Harry „va regreta' mutarea la Hollywood și renunțarea la familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people