Secretul coafurii Prințesei Diana

Care e primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la Prințesa Diana? Pun pariu ca e o combinație între obrajii ei îmbujorați, rochiile cu curea și, desigur, tunsoarea sa iconică.

Secretul coafurii Prințesei Diana

Aparent, fanii erau atât de obsedați de părul Prințesei Diana, încât acesta trebuia să fie tuns imperceptibil o dată la câteva săptămâni, în secret.

Într-un interviu cu stilistul personal al Prințesei Diana, Richard Dalton, acesta povestește nebunia legată de părul acesteia. „Orice făceam cu părul ei ajungea pe prima pagină a ziarelor,” a spus acesta.

Atunci când prințesa a vrut să își tundă părul mai scurt, înainte să călătorească în Africa, se temea că schimbarea de stil va atrage prea mult atenția media și că va acapara știrile. Dalton a decis să taie câte puțin o dată la câteva săptămâni, pentru a nu atrage atenția. Rezultatul final a fost o tunsoare pixie care a devenit din ce în ce mai scurtă, în mod gradat, fără a trezi suspiciuni. Genial, nu? Desigur, Prințesa Diana a fost cunoscută pentru atenția acordată părului. Atunci când călătorea în străinătate, Diana îl lua cu ea pe Sam McKnight, stilistul său, pentru a-și menține intact look-ul.

„Era conștientă de puterea pe care o are”, a spus McKnight într-un interviu pentru Today, adăugând că prințesa i-a spus într-o zi „Merg în toate locurile în care sunt mulți oameni care o așteaptă pe Prințesa Diana, și nu vreau să îi dezamăgesc. Nu vor să mă vadă pe mine, ieșind de la sală. Vor să o vadă pe Prințesa Diana.”

Tunsorile secrete, sentimentul că trebuie să arăți iconic mereu și faptul că te afli în mod continuu în atenția publicului sunt doar unele dintre problemele pe care le ai atunci când ești o prințesă, dar în mod clar Prințesa Diana știa cum să se descurce cu viața sub ochii publicului. Gândește-te la asta înainte să îți dorești să fii Meghan Markle, ok?

Citește și:
Printesa Diana: icon de feminitate, eleganta & stil (GALERIE FOTO)

Text: Bianca Margarit
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people