Sebastian Stan și Lily James, primele imagini în rolurile lui Tommy Lee și Pamela Anderson

Sebastian Stan și Lily James arată incredibil în primele imagini de pe platourile de filmare de la Pam and Tommy, filmul în care joacă rolurile lui Tommy Lee și al Pamelei Anderson.

Sebastian Stan și Lily James s-au transformat, de-a dreptul, în iconicii Tommy Lee și Pamela Anderson pentru rolurile din pelicula Pam and Tommy, care va fi lansată de Hulu. Filmul este regizat de Craig Gillespie, cel care a realizat și I, Tonya, și aduce la lumină relația cuplului din anii ’90, și mai ales episodul celebrei casete video care îi arăta pe cei doi făcând sex și care a cauzat un scandal uriaș.

Acum, Hulu a dat publicității primele imagini cu Sebastian Stan și Lily James în rolurile din film, una dintre ele recreând o imagine devenită foarte cunoscută cu Tommy Lee și Pamela Anderson. Rockstar-ul Tommy Lee, baterist în trupa Mötley Crüe, și Pamela Anderson, care se bucura la vremea aceea de o popularitate uriașă datorită rolului din Baywatch, au constituit pentru multă vreme subiectul principal al articolelor din presa tabloidă, care le urmărea fiecare pas și care nu ducea lipsă de incidente avându-i în centru pe cei doi.

Filmul Pam and Tommy va spune povestea celebrei casete care a ajuns publică, lucru care a condus la un proces intentat de Pamela Anderson distribuitorului Internet Entertainment Group. Lee și Anderson s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut, în 1995. Relația lor a fost una tumultuoasă, iar în 1998 Tommy Lee a fost arestat pentru abuz domestic.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Din distribuția filmului mai fac parte Seth Rogen, care joacă rolul bărbatului care a furat celebra casetă, dar și Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese. Este pentru prima dată când Sebastian Stan și Lily James lucrează împreună, dar Stan a mai jucat și în I, Tonya, filmul lui Gillespie despre patinatoarea Tonya Harding. Lily James este cunoscută pentru rolurile din Cenușăreasa, Rebecca și Mamma Mia!

Citește și:
Imagini de familie inedite cu Blake Lively, Ryan Reynolds și fiicele lor

Foto: Hulu/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video