Pamela Anderson s-a căsătorit în secret chiar cu bodyguard-ul ei

Un an nou, o nouă căsătorie pentru Pamela Anderson!

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret chiar cu bodyguard-ul ei

La începutul lui 2020, Pamela Anderson surprindea o lume întreagă cu decizia ei de a se căsători cu Jon Peters, însă căsătoria celor doi s-a terminat după numai 12 zile.

Nici nu a început bine 2021, că iată că avem parte de noi știri legate de Pamela Anderson și viața ei amoroasă. Mai multe surse apropiate actriței au declarat pentru presa internațională că starul din serialul Baywatch s-a căsătorit din nou, tot în secret, iar Pamela a confirmat.

Alesul Pamelei Anderson este de data aceasta Dan Hayhurst, propriul ei bodyguard. Este cea de-a șasea căsătorie a actriței în vârstă de 53 de ani. Se pare că ceremonia a avut loc în ajunul Crăciunului, în casa pe care Anderson o deține în Vancouver Island.

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o în urmă cu 25 de ani de la bunicii mei, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. „Simt ca și cum cercul este acum complet. Sunt exact unde trebuie să fiu – în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”.

Concomitent cu aflarea veștii că Pamela Anderson s-a căsătorit în secret, actrița a făcut și un anunț important pe contul ei de Instagram. Ea și-a anunțat fanii că nu va mai posta nimic pe conturile ei de social media – Twitter, Facebook sau Instagram.

„Nu am fost niciodată interesată de social media. Și acum că mă mulțumesc cu viața care mi-a fost inspirată de lectură și de a fi în natură, sunt liberă. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Să sperăm că veți găsi puterea și inspirația ca să vă urmați scopul în viață și să încercați să nu fiți seduși de timpul pierdut. Asta este ce EI doresc și se folosesc pentru a face bani. Trebuie să aveți control asupra minții voastre”, a scris ea.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieți, apoi cu Kid Rock, de două ori cu Rick Salomon și în 2020, timp de 12 zile cu Jon Peters.

Citește și:
Vanessa Bryant, postare emoționantă la un an de la decesul lui Kobe Bryant și al fiicei lor, Gianna

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video