Vanessa Bryant, postare emoționantă la un an de la decesul lui Kobe Bryant și al fiicei lor, Gianna

„Nu o să înțeleg niciodată de ce/cum această tragedie s-a întâmplat unor oameni atât de frumoși, buni și minunați”, a scris Vanessa Bryant la un an de la moartea soțului său, Kobe Bryant, și a fiicei lor, Gianna.

Vanessa Bryant, postare emoționantă la un an de la decesul lui Kobe Bryant și al fiicei lor, Gianna

Pe 26 ianuarie 2020, faimosul baschetbalist Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, și-au pierdut viața într-un tragic accident de elicopter.

La un an de la teribilul eveniment, soția lui Kobe Bryant, Vanessa Bryant a făcut o postare emoționantă pe contul său de Instagram. Aceasta a publicat o scrisoare pe care a primit-o de la cea mai bună prietenă a Giannei, Aubrey. Alături de scrisoare, Vanessa a scris următorul mesaj:

„Astăzi am primit această dragă scrisoare de la una dintre cele mai bune prietene ale Giannei. Te iubesc Aubz (cum ți-ar spune Gigi). Îți mulțumesc pentru că ai împărtășit atât de frumos unele dintre amintirile tale cu mine și cu Gigi și că ai acceptat să le dezvălui aici, pe contul meu de Instagram. Gigi a mea este INCREDIBILĂ și apreciez scrisoarea ta. Te iubește foarte mult. Și mie îmi e atât de dor de fetița mea și de Kob-Kob. Nu o să înțeleg niciodată de ce/cum această tragedie s-a întâmplat unor oameni atât de frumoși, buni și minunați. Încă nu pare real. Kob, ne-am descurcat bine. Gigi, încă o faci pe mama mândră. Vă iubesc!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

În scrisoare emoționantă, Aubrey mărturisește că se gândește neîncetat la Gianna, dar și la durerea pe care mama sa, Vanessa o simte.

Zâmbetul și atitudinea ei m-au împins să devin mai bună. Probabil că ați mai auzit asta, dar dacă o să devin vreodată mamă, sper ca fiica mea să fie exact așa cum a fost fiica  dumneavoastră. Voi admira întotdeauna pofta ei de viață. Zâmbea și reușea să ne facă pe toți să ne simțim mai bine. Sper ca în vâltoarea durerii să puteți aduce puțină bucurie gândindu-vă la cine a fost fiica dumneavoastră, căreia i-ați dat viață și pe care ați crescut-o. Ați făcut o treaba bună, doamna Bryant, și toți vă suntem profund recunoscători. Sunt atât de binecuvântată că am putut să petrec îmi timpul cu îngerul care era fiica dumneavoastră și vă mulțumesc pentru această șansă.”, sunt doar câteva dintre gândurile pe care cea mai bună prietenă a Giannei i le-a transmis mamei sale, Vanessa.

Citește și:
Vanessa Bryant, acuzată că și-a dat mama afară din casă după moartea lui Kobe

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video