Scandalul Monica Lewinsky, subiectul unui nou sezon „American Crime Story”

Scandalul Monica Lewinsky va fi subiectul unui nou sezon “American Crime Story”, castigatorul Globului de Aur pentru cea mai buna mini-serie sau film TV.

Scandalul Monica Lewinsky, subiectul unui nou sezon "American Crime Story"

American Crime Story' este o mini-serie TV care prezinta povestea adevarata a unui criminal sau a unui eveniment care a ajuns in media, captivand atentia publicului. Dupa The People v OJ Simpson', scandalul Monica Lewinsky va fi subiectul unui nou sezon.

Pentru acesta realizatorii se vor baza pe cartea A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President , scrisa de Jeffrey Toobin. El este si autorul cartii dupa care a fost realizat primul sezon.

In aceasta mini-serie va fi prezentata aventura lui Bill Clinton si urmarile acesteia in viata politica a presedintelui si, se pare ca producatorii deja se intalnesc cu potentiale actrite care vor juca rolul Monicai Lewinsky si al Lindei Tripp, cea care a deconspirat aventura.

Citeste si:
Care-i treaba cu cealalta femeie si de ce e mereu vina ei pentru ca suntem inselate?

Acesta ar putea fi cel de-al patrulea sezon al serialui, inainte fiind programata povestea asasinarii lui Gianni Versace.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people