Ryan Reynolds aka Deadpool are un mesaj special pentru tine

Ryan Reynolds aka Deadpool îți transmite un mesaj special în timp ce poartă un costum...roz.

Ryan Reynolds aka Deadpool are un mesaj special pentru tine

Probabil știi deja că Ryan Reynolds este actorul care interpretează rolul lui Deadpool, un supererou mai atipic, ce poartă de obicei un costum roșu. Ei bine, se pare că personajul și-a schimbat culoarea ținutei, iar motivul este cât de poate de serios.

Deși recunoaștem că Deadpool arată foarte bine și în roz, în spatele acestui costum stă un mesaj important. Ryan Reynolds, alături de 20th Century Fox se alătură Omaze pentru a oferi fanilor un cadou special, sprijinind astfel și F–k Cancer, o fundație care se ocupă de detectarea, prevenirea cancerului, precum și sprijinirea bolnavilor care se luptă cu această boală.

Astfel, pentru a sprijini această inițiativă, personajul lui Ryan Reynolds a primit un costum roz într-un clip de promovare. „Oh! Bună! Probabil vă întrebați ‘De ce am un costum roz?’. Ei bine, pentru ca lumea să vadă că am o inimă mare și o nouă obsesie: Pink (roz, n.r.). (Culoarea, nu artista pop.) Personal, mie îmi place mai mult Celine. Rozul este legat ca o fundă frumoasă de o cauză foarte apropiată mie: cancerul.”, spune actorul în videoclip.

Ryan a explicat că va dona costumul pentru ca fanii să îl poată câștiga și îi încurajează și pe ei să devină eroi: „Aceasta este o luptă în care oricine poate deveni erou. Nu este nevoie de superputeri, cape sau costume ciudate. Este nevoie doar de banii tăi. Serios, avem nevoie de ei. Costumele astea nu sunt ieftine!”.

Practic, cei care doresc să aibă o șansă să câștige acest costum trebuie să doneze 10 dolari pentru 100 de șanse, 25 de dolari pentru 250 de șanse și așa mai departe. Cei care participă pot câștiga și DVD-uri Deadpool cu autograf, postere și un mesaj pentru căsuța vocală spus de Deadpool. Câștigătorul va fi anunțat după 21 mai.

Ryan Reynolds este un adevărat supererou.

Citește și:
Ryan Reynolds este cel mai cool și amuzant soț, iar noul trailer Deadpool 2' o dovedește din plin

Foto: Omaze

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people