Russell Crowe, apariție rară în public alături de Chris Hemsworth

Actorul australian Russell Crowe și-a găzduit mai mulți prieteni, printre care și Chris Hemsworth, cu ocazia unui meci de fotbal.

Russell Crowe, apariție rară în public alături de Chris Hemsworth

Mai multe vedete au participat la meciul NRL al echipei South Sydney Rabbitohns din Australia, printre care și nimeni altul decât actorul Chris Hemsworth, care a atras toate privirile fanilor.

Acesta a venit alături de soția sa, Elsa Pataky, cei doi urmărind meciul din tribuna privată, împreună cu alți prieteni și colegi actori – Isla Fisher, Taika Waititi, Jeff Goldblum sau Natalie Portman sunt doar câteva dintre numele mari care și-au făcut apariția la meciul din Australia.

Tot printre aceștia s-a numărat și celebrul actor originar din Noua Zeelandă, Russell Crowe, cunoscut fan al echipei South Sydney Rabbitohns – potrivit unei postări ulterioare din social media, pe lângă apariția rară în public, Crowe a fost chiar cel care i-a găzduit pe actori.

Înainte de evenimentul sportiv, Chris Hemsworth și soția lui s-au bucurat chiar și de o plimbare cu un iaht de lux în portul din Sydney, tot alături de actorul Russell Crowe. Zâmbetele lor din fotografiile postate pe rețelele de socializare rămân dovada unei relații de prietenie extrem de valoroase, mai ales în perioada tensionată a pandemiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

„Mulțumim de găzduire, #russellcrowe”, a adăugat Hemsworth în descrierea acestor fotografii postate pe contul său de Instagram, înfățișându-i pe cei doi actori și pe soția lui, Elsa Pataky, în timp ce se aflau pe iaht. Russell Crowe a preluat și el fotografiile și le-a distribuit atât pe Instagram, cât și pe contul său de Twitter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe)

Actorul Chris Hemsworth se află în Sydney pentru a filma un nou film din seria Thor, regizat de Taika Waititi, Natalie Portman fiindu-i colegă de platou. De asemenea, Isla Fisher și soțul ei, Sacha Baron Cohen, s-au mutat aici alături de copii.

Atât Sydney, cât și alte orașe din Australia au devenit un adevărat magnet pentru celebrități în urma pandemiei de coronavirus, dat fiind că în aceste locuri situația este ținută sub control iar restricțiile nu mai sunt atât de dure. În cazul multor filme și seriale, echipele de producție și platourile de filmare s-au mutat pe continentul australian – și Zac Efron se află momentan în Victoria, la filmările celui mai recent proiect al său.

Celebritățile sunt surprinse din ce în ce mai frecvent pe continent, în special în Sydney – de la Chris Hemsworth și Natalie Portman vizitând supermarketurile și restaurantele locale, până la Idris Elba sau Matt Damon participând la o petrecere aniversară tematică în oraș.

Citește și:
Mesajele transmise de Răzvan și Irina Fodor pentru fiica lor, Diana, care a împlinit 10 ani

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people