Rochii spectaculoase la Cannes: ținutele care ne-au impresionat

Și anul acesta, cel puțin până în acest moment, am avut parte de rochii spectaculoase la Cannes. Vezi care sunt cele care ne-au impresionat.

Nici anul acesta nu am dus lipsă de rochii spectaculoase la Cannes, și cu atât mai bine, pentru că după mai bine de un an de pandemie, în care evenimentele aproape că au lipsit cu desăvârșire, se simțea nevoia atât pentru premiere relevante de film, cât și pentru bucuria strict estetică pe care ne-o provoacă faptul de a ne privi vedetele preferate îmbrăcate în ținute de la cele mai mari case și defilând pe croazetă.

Așadar, am făcut o recapitulare a primelor zile de festival, și am ajuns la concluzia că, atunci când vine vorba despre rochii spectaculoase la Cannes, avem de unde alege. Dar, ca de obicei, sunt anumite celebrități care nu fac niciodată rabat de la stil, și tot acelea s-a nimerit să se numere printre preferatele noastre.

Tilda Swinton, spre exemplu, fie că a afișat rochii spectaculoase la Cannes, fie că a ales ținute diafane sau ansambluri cu pantaloni sau fuste, nu are cum să nu se regăsească în această listă. Alura ei aproape nepământeană face să îi vină bine orice îmbracă, desigur, dar actrița în vârstă de 60 de ani a putut da de-a lungul întregii sale cariere lecții de stil. Swinton este curajoasă, are bun gust și, evident, nici un designer nu ar putea să o refuze atunci când își dorește să poarte ceva, motiv pentru care este și anul acesta regina neîncoronată a festivalului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Concurență i-ar putea face, poate, doar Isabelle Huppert (coincidență sau nu, nici marea actriță din Franța nu mai este la prima tinerețe, la vârsta de 68 de ani). Poate că lucrul acesta se datorează asumării care vine odată cu vârsta, curajului de a încerca lucruri noi sau pur și simplu talentului, care radiază dincolo de ecranul cinematografului.

Din aceeași serie de rochii spectaculoase la Cannes nu avea cum să lipsească încă o veterană, Sharon Stone, care a radiat într-o rochie cu aplicații florale de la Dolce & Gabbana. Și chiar dacă rochia nu trebuie să fie pe placul tuturor, cu siguranță a fost pe placul lui Stone, iar lucrul acesta s-a văzut din plin.

Au mai purtat rochii spectaculoase la Cannes, cum era de așteptat, și modelele – Anja Rubik, Bella Hadid, Coco Rocha și Natasha Poly s-au afișat în ținute fabuloase. Iar una dintre aparițiile noastre preferate a fost cea a Tinei Kunakey, într-o ținută perfectă Valentino Haute Couture.

Citește și:
Stil franțuzesc la Cannes: ce avem de învățat din aparițiile șic ale vedetelor pe croazetă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video