Rochia eco-friendly purtată de Laura Harrier la Oscar a necesitat peste 700 ore de lucru manual

Sunt 10 ani de când actrița Suzy Amis Cameron a fondat Red Carpet Green Dress, o organizație care invită designerii să creeze modă sustenabilă pentru celebritățile de pe covorul roșu.

Rochia eco-friendly purtată de Laura Harrier la Oscar a necesitat peste 700 ore de lucru manual

Pentru premiile Oscar de anul acesta, actrița si ambasadoarea acestei organizații, Laura Harrier, a ales o rochie lucrată sur mesures în studioul Louis Vuitton din Paris, demonstrând ca moda sustenabilă este trendy, frumoasă și prețioasă și că nu este nevoie să provoci daune mediului pentru un look excepțional.

Starul din BlacKkKlansman a pășit pe covorul roșu într-o rochie din crep de mătase eco-friendly Taroni, plastic-free și din fibre naturale biodegradabile.

Taroni SPA este unul din furnizorii de țesături de elită cu care colaborează Louis Vuitton, certificat de Global Organic Textile Standards și respectând toate standardele de procesare a fibrelor organice, atât din punct de vedere ecologic, cât și social.

Rochia Laurei Harrier a fost lucrata în stil haute couture exact pe măsurile ei, manual și cu intervenția minimă a mașinilor, după toate regulile artei, iar artizanii de la Vermont Paris au brodat manual un design special Louis Vuitton cu peste 60.000 de cristale, mărgele și paiete.

Broderie manuală cu peste 60.000 de mărgele de sticlă, cristale și paiete.

Peste 450 de ore de brodat manual cu acul și crosetul

Foto: Louis Vuitton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people