Regina Elisabeta și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle – dar mulți au observat un detaliu ciudat în discursul ei

Regina Elisabeta le-a dat Prințului Harry și lui Meghan Markle, în sfârșit, binecuvântarea să se căsătorească!

Regina Elisabeta și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle – dar mulți au observat un detaliu ciudat în discursul ei

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură ca Regina Elisabeta să își dea binecuvântarea asupra căsătoriei nepotului său, Prințul Harry, cu aleasa sa, actrița Meghan Markle, conform tradiției și regulilor Familiei Regale Britanice.

Conform unui act oficial al Parlamentului din anul 2013, privind succesiunea la tronul Angliei, o persoană care este printre primii șase succesori la coroana țării trebuie să obțină consimțământul Reginei înainte de a se căsători. Cum Prințul Harry este al cincilea în linia de succesiune, această regulă i se aplică.

Așadar, în ziua de 14 martie, în timpul unui consiliu care a avut loc la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a rostit declarația conform căreia binecuvântează căsătoria dintre Prințul Harry și Meghan.

Lorzii mei, îmi declar consimțământul pentru realizarea unui contract de căsătorie între dragul și scumpul meu nepot Prințul Henry Charles Albert David de Wales și Rachel Meghan Markle', au fost cuvintele Reginei.

Deși toată lumea se bucură că cei doi au obținut, în sfârșit, binecuvântarea Reginei Elisabeta, câteva voci nu se pot abține să nu observe o diferență importantă între cuvintele Maiestății sale cu această ocazie și cele rostite cu ocazia declarației de consimțământ pentru Prințul William și Kate Middleton. Se pare că, în cazul lui Kate, spre deosebire de Meghan, regina a folosit cuvintele „dragă și de încredere' înainte de a-i spune numele complet.

Cu toate acestea, discursurile Reginei nu trebuie să fie întotdeauna în totalitate la fel, așa că cel mai probabil acest fapt nu înseamnă nimic.

Nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry va avea loc pe 19 mai.

Citeste si:
Toate detaliile despre ținuta purtată de Meghan Markle la prima întâlnire oficială alături de Regina Elisabeta a II-a

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people