Prințul Harry vorbește despre faptul că va deveni tată într-un discurs emoționant

Prințul Harry vorbește despre faptul că va deveni tată pentru prima dată, el explicând într-un discurs emoționant că trebuie să ne gândim la generațiile următoare.

Prințul Harry vorbește despre faptul că va deveni tată într-un discurs emoționant

Prințul Harry a participat ieri la evenimentul Commonwealth Youth Roundtable care a avut loc la Lancaster House, în Londra. Ducele de Sussex, care este și Commonwealth Youth Ambassador, a ținut un discurs emoționant în fața celor prezenți la eveniment, explicând cât de important este rolul celor tineri în comunitate.

„Fiind o persoană care urmează să devină tată, sunt conștient de responsabilitatea noastră să facem această lume mai bună, iar locuitorii ei să fie mai răspunzători pentru generația următoare. Singurul mod prin care putem vedea progresul este nu prin șansă, ci prin schimbare', a spus acesta.

 

View this post on Instagram

 

‘As someone who is about to become a father, I am acutely aware of our shared responsibility to make this world more resilient and its inhabitants more accountable for the next generation. As Commonwealth Youth Ambassador, The Duke of Sussex attended the Commonwealth Youth Roundtable today at Lancaster House in London. The Duke spoke to Youth representatives from Commonwealth countries such as India, Fiji, Ghana and Jamaica, about the issues currently facing young people – and the work they are doing to drive change.  These young leaders also discussed how they and other young people have been delivering on the ambitions set out at the Youth Forum in 2018, an event that The Duke officially opened during the Commonwealth Heads of Government Meeting.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Prințul Harry a vorbit și despre locurile pe care le-a vizitat în turul regal din Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, înainte de începerea acestui turneu regal fiind anunțată și vestea că Meghan Markle este însărcinată.

„În toate acele locuri a fost incredibil să văd că oameni tineri ca voi creează soluții inovative și inteligente pentru provocările diverse pe care le întâlnesc – fie că este vorba despre o sănătate mentală mai bună pentru toată lumea, eradicarea sărăciei extreme și îmbunătățirea accesului la educație pentru fete sau evidențierea efectelor foarte reale și luptele zilnice ale schimbărilor climatice', a adăugat Prințul Harry.

Ducele de Sussex a vorbit din nou și despre importanța sănătății mentale, un subiect important pentru el, Prințul William și Kate Middleton, ei fondând și o organizație în ultimii ani, Heads Together.

„Toată sănătatea este conectată – sănătatea mentală, sănătatea planetei și sănătatea comunității noastre. Noi nu supraviețuim și, cu siguranță, nu prosperăm fără recunoașterea și înțelegerea faptului că rezolvând o problemă, rezolvăm în mod paradoxal o alta', a spus Ducele de Sussex.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people