Prințul Harry și Meghan Markle au chemat de nouă ori poliția în ultimele nouă luni

Din luna iulie a anului trecut și până în prezent, Prințul Harry și Meghan Markle au chemat de nouă ori poliția la vila lor din Montecito.

Prințul Harry și Meghan Markle au chemat de nouă ori poliția în ultimele nouă luni

De când au părăsit familia regală și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, Prințul Harry și Meghan Markle au chemat de nouă ori poliția la locuința lor din Montecito. Dezvăluirea a fost făcută recent, după ce Ducii de Sussex au mărturisit în interviul exploziv cu Oprah Winfrey că nu se simt în siguranță și că se tem atât pentru ei, cât și pentru fiul lor, Archie.

Se pare că plângerile făcute de către cei doi vizau activări ale sistemului de alarmă sau încălcarea proprietății.

În luna iulie a anului trecut, imediat după ce Harry și Meghan s-au mutat în locuința lor din Montecito, ofițerii de poliție au fost chemați de patru ori la adresa cuplului regal. Primul apel este prezentat sub forma unei solicitări telefonice, iar celelalte trei apar ca „activări ale sistemului de alarmă”. O altă solicitare telefonică a avut loc în august, iar în luna noiembrie a fost sesizată o nouă activare a sistemului de alarmă.

În ajunul Crăciunului, la ora 16:13, un alt echipaj de poliție a ajuns la locuința celor doi, după ce un bărbat ar fi pătruns în mod ilegal pe proprietatea acestora. Următoarea solicitare a avut loc două zile mai târziu, pe 26 decembrie. Ultimul apel la numărul de urgență a avut loc pe 16 februarie 2021. Potrivit informațiilor obținute de publicația The Thelegraph se pare că a fost vorba de o nouă activare a sistemului de alarmă.

Markle a dezvăluit în timpul interviului cu Oprah că a solicitat în mai multe rânduri familiei regale să îi ofere o echipă de pază, avertizând că se confruntă cu amenințări cu moartea. Însă, protecția ducilor de Sussex a fost retrasă în momentul în care cei doi au anunțat că renunță la îndatoririle regale.

Conform publicației Daily Beast, aceste incidente au avut loc și în luna mai a anului trecut, când cei doi locuiau în Los Angeles. Celebrul cuplu ar fi sunat atunci de cinci ori la linia de urgențe a poliției locale.

Citește și:
Meghan Markle dă vina pe Palatul Buckingham pentru zvonurile false despre ea și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video