Prințul Harry, ipostaze intime alături de un prezentator TV?. „Ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”

Prezentatorul TV Paddy McGuinness a dezvăluit în cartea sa autobiografică că în urmă cu câțiva ani, în timpul unei petreceri, Prințul Harry l-ar fi sărutat și l-ar fi dezbrăcat de cămașă.

Prințul Harry, ipostaze intime alături de un prezentator TV?. „Ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”

Înainte să formeze un cuplu cu Meghan Markle, Prințul Harry era recunoscut pentru stilul său de viață nonconformist. Deși toată lumea era la curent cu petrecerile scandaloase la care acesta participa, puțini știau detaliile picante din spatele ușilor închise.

Prezentatorul britanic Paddy McGuinness a publicat recent o carte autobiografică în care a povestit modul inedit în care l-a cunoscut pe Prințul Harry. Potrivit acestuia, se pare că cei doi au participat în 2016 la o petrecere organizată în districtul Chelsea cu o zi înainte de un eveniment caritabil, la care celebrități din întreaga lume urmau să se întâlnească pe stadionul Old Trafford pentru un meci de fotbal.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prezentatotul TV britanic a dezvăluit că, după ce ar fi consumat cantități considerabile de alcool, Prințul Harry a început să îl dezbrace și să danseze cu el într-un mod cel puțin… provocator.

„A spune că dansam aproape e un eufemism – piepturile ni se atingeau. Apoi a continuat să-mi scoată cămașa. Așa că eram topless, cu o sticlă de bere în fiecare mână, dansând cu prințul Harry”, a declarat Paddy McGuinness, potrivit publicației The Sun.

Acesta a adăugat că printre invitați se numărau fotbaliști celebri precum Ronaldinho, Marcos Evangelista de Moraes, Jamie Carragher, dar și membrii trupei One Direction, Louis Tomlinson și Niall Horan.

„Am terminat dansul și în timp ce toată lumea ne aplauda, ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze”, a dezvăluit McGuinness în cartea sa.  După acest moment intim, se pare că Prințul Harry ar fi părăsit clubul pentru câteva momente, însă a continuat petrecerea oferindu-le invitațiilor mai multe shot-uri și dansând din nou cu prezentatorul TV.

Potrivit cărții Finding Freedom, Meghan Markle și Prințul Harry s-ar fi cunoscut la scurt timp după acest episod.

Până în momentul de față, Prințul Harry nu a comentat dezvăluirile făcute de Paddy McGuinness în carte sa autobiografică.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton, în centrul atenției în Scoția la COP26

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video