Meghan Markle a dezvăluit informații personale autorilor cărții biografice Finding Freedom

Meghan Markle ar fi dezvăluit informații personale autorilor Finding Freedom pentru a se asigura că versiunea sa a poveștii este inclusă în cartea biografică.

Meghan Markle a dezvăluit informații personale autorilor cărții biografice Finding Freedom

Meghan Markle ar fi recunoscut că a oferit informații personale autorilor cărții biografice Finding Freedom, anunță The Telegraph. Se pare că Ducesa de Sussex a dorit să se asigure că și varianta ei va fi inclusă în noua carte, care detaliază ruptura sa și a Prințului Harry de familia regală.

Potrivit investigației lansate de The Telegraph, Markle ar fi mărturisit că era îngrijorată că povestea tatălui sau, inclusiv partea în care acesta susține că ea l-ar fi abandonat, ar putea fi inclusă în carte. Așa că, s-a văzut nevoită să prezinte propria versiune unei surse, care mai apoi să o transmită celor doi autori, Omid Scobie și Carolyn Durand. Astfel, aceasta spera că va preveni orice fel de alterare a informațiilor, și că o variantă reală va ajunge în atenția publicului.

De asemenea, Meghan ar fi insistat să nu vorbească în mod direct cu autorii cărții și ar fi declarat că nu știe dacă reprezentanții familiei regale au transmis informații în numele său.

Însă, potrivit unei declarații apărute pe site-ul Page Six, oficialii de la Kensington Palace au susținut că: „Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la realizarea cărții Finding Freedom. Această carte se bazează doar pe experiențele autorilor în calitate de membri ai biroului de presă regal și pe investigații independente.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În luna mai a acestui an, Meghan Markle a dezvăluit că speră că, după ce oamenii vor citi Finding Freedom,  își vor schimba părerile legate de ea și Prințul Harry și altfel vor întelege decizile luate de către cuplu. „A spus că această biografie va da cărțile pe față și va arăta lumii că nu au avut de ales atunci când au renunțat la viața regală”, a declarat atunci o sursă pentru Daily Mail. De asemenea, aceasta a subliniat și că Meghan își dorește ca oamenii să vadă cum este ea cu adevărat și nu cum a fost portretizată de către tabloide.

Citește și:
Prințul Harry ar fi părăsit familia regală indiferent dacă ar fi fost căsătorit sau nu cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video