Printesa Malaeziei s-a casatorit cu un fost model

Printesa Malaeziei s-a casatorit cu un fost model, iar nunta acestora a fost una speciala, mirele fiind obligat sa isi cumpere sotia.

O noua printesa renunta la traditii si alege sa se casatoreasca cu un barbat obisnuit, fara radacini nobile. Printesa Malaeziei s-a casatorit cu un fost model, insa de la nunta lor nu au lipsit obiceiurile, mirele platind pentru sotia sa.

Printesa Malaeziei, Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah, singura fiica a sultanului din Johor, s-a casatorit cu fostul model, acesta convertindu-se la islamism pentru ea, preluand si un nou nume, Dennis Muhammad Abdullah.

Cei doi s-au intalnit la o cafenea din Malaezia si se pare ca a fost vorba de dragoste la prima vedere. Dupa trei ani de relatie, cei doi s-au casatorit si au avut parte de doua ceremonii, una publica si una privata. La cea publica au participat nu mai putin de 1200 de oamenii, iar intregul eveniment a fost transmis pe un ecran urias dintr-o piata importanta din Johor Bahru.

Viata printesei s-a schimbat pentru totdeauna, ea vorbind despre acest lucru: „Ne vom muta in propria noastra casa si vom incepe o noua viata ca sot si sotie. Va fi prima data cand voi locui singura, departe de parinti si familie.” Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah nu este singura care a facut schimbari, Dennis renuntand la job-ul sau de model in favoarea unei firme de dezvoltare.

Desi Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandariah nu a renuntat la titlul sau, exista sanse mici ca Dennis Muhammad Abdullah sa devina urmatorul rege si asta din cauza modului in care functioneaza monarhia din malaezia. Fiecare din cele 9 state are un conducator si, potrivit legii, fiecare ajunge la conducerea tarii pe rand, dupa 5 ani. Sultanii decid intre ei cine va fi urmatorul conducator si pana in 2021 la conducere va fi sultanul din Kelantan.

Citeste si:
O printesa japoneza renunta la statutul sau pentru a se casatori cu un om de rand

Printesa Malaeziei nu este singura care a ales sa se casatoreasca cu o persoana obisnuita, Printesa Mako a Japoniei renuntand la titlul sau pentru a se casatori cu Kei Komuro, un avocat pe care l-a cunoscut in facultate.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people