Prințesa Charlene de Monaco răspunde criticilor cu privire la schimbarea surprinzătoare de look

La finalul anului 2020, Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut o schimbare radicală de look, iar mulți s-au arătat surprinși de aceasta.

Prințesa Charlene de Monaco răspunde criticilor cu privire la schimbarea surprinzătoare de look

Prințesa Charlene, soția Prințului Albert de Monaco, a reușit să surprindă pe toată lumea în luna decembrie a anului 2020 cu o schimbare radicală de look.

Prințesa Charlene, în vârstă de 42 de ani, a decis să își păstreze tunsoarea bob cu care eram obișnuiți să o vedem până acum, însă pe o parte și-a ras părul. Fanii au văzut-o la vremea respectivă la un eveniment în cadrul căruia le oferea cadouri de Crăciun copiilor din Monaco.


Prințesa Charlene de Monaco a declarat în cadrul unui interviu acordat publicației franceze Point de Vue că până și soțul ei, Prințul Albert, a fost luat prin surprindere, însă, până la urmă s-a obișnuit cu noul look al soției sale și a început să îi placă. Ea a punctat faptul că decizia i-a aparținut în totalitate și nu ignoră ideea ca pe viitor să abordeze și alte stiluri.„A fost decizia mea să îmi fac această tunsoare. Se pare că a provocat tot felul de comentarii. Dar mi-am dorit-o de multă vreme, îmi place acest stil. Cu siguranță, dintre toți membrii familiilor regale, eu sunt probabil cea care a încercat diferite coafuri și voi continua să fac asta. Este alegerea mea”, a spus Prințesa Charlene.

Prințesa Charlene a mărturisit că se aștepta să primească astfel de critici referitoare la schimbarea ei de look. „Nu am nimic să le spun, cu excepția faptului că suntem în 2021 și că în aceste vremuri atât de dificile, există și alte subiecte mult mai importante care merită atenția noastră.”

„Ceea ce contează este că Jacques și Gabriella adoră să-și vadă mama cu noul ei stil. Prințul a înțeles, iar acum îi place”, a adăugat Prințesa Charlene cu privire la reacțiile primite din partea soțului lor și celor doi copii pe care îi au împreună: Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Charlene a fost campioană olimpică la înot. În anul 2000, Charlene a reprezentat Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Sydney, iar în 2007 s-a retras din înot, de atunci având părul destul de scurt.

Citește și:
Ținutele monocrome au dominat ceremonia de învestire. Care sunt semnificațiile culorilor alese de invitate?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video