Portia de Rossi o susține pe Ellen DeGeneres în scandalul legat de show-ul prezentat de aceasta

Ellen DeGeneres își cere iertare și se declară dezamăgită, după ce mai mulți foști angajați ai emisiunii The Ellen DeGeneres Show au acuzat conducerea de bullying și hărțuire sexuală.

Portia de Rossi o susține pe Ellen DeGeneres în scandalul legat de show-ul prezentat de aceasta

Recent, o parte din angajații show-ului The Ellen DeGeneres Show au fost acuzați de rasism, bullying și hărțuire sexuală. Deși emisiunea prezentată de Ellen DeGeneres este prezentă pe micile ecrane de mai bine de 17 ani, se pare că situația pe platourile de filmare nu este tocmai una roz.

În urmă cu o lună, zece foști angajați și un actual membru al echipei i-au acuzat pe producătorii show-ului, Ed Glavin, Mary Connelly și Andy Lassner, de bullying. Cei trei producători au reacționat acuzelor, declarând că „Suntem întristați și ne pare rău să aflăm că au existat persoane în familia noastră de producție care au avut experiențe negative”.

Jonathan Norman, unul dintre producătorii co-executivi ai emisiunii, este acuzat că i-ar fi oferit cadouri și bilete la concerte unui fost angajat în schimbul unei partide de sex oral. Norman nu este singurul căruia i se aduc astfel de acuze, și Kevin Leman, un alt producător al emisiunii, fiind acuzat că ar fi cerut unui angajat aceleași servicii.

Foștii angajați au declarat pentru BuzzFeed News că sunt convinși că Ellen știa despre aceste acte de hărțuire sexuală. Într-un mesaj pe care l-a adresat colegilor săi, vedeta a declarat că încearcă să corecteze aceste probleme.

„În prima zi a show-ului nostru, am spus tuturor în ședință că The Ellen DeGeneres Show este un loc al fericirii – nimeni nu trebuie să ridice vocea și toată lumea va fi tratată cu respect. Evident, lucrurile s-au schimbat și sunt dezamăgită. În plus, îmi pare rău. Am crescut foarte mult, și nu am reușit să controlez totul și am sperat că oamenii își vor face treaba așa cum vreau eu. E clar că unii nu au făcut asta. Acest lucru se va schimba și nu voi mai lăsa ca astfel de situații să se întâmple”, a declarat Ellen.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În acest context, Portia de Rossi, soția lui Ellen, o apară pe prezentatoarea TV, declarându-și susținerea necondiționată pentru aceasta într-o postare pe contul său de Instagram.

„Pentru toți fanii noștri… vă vedem. Vă mulțumim pentru suport”, a fost mesajul acesteia urmat de hashtag-urile #stopbotattacks, #IStandWithEllenDeGeneres, #IStandByEllen, and #IstandByEllenDeGeneres.

Citește și:
Katy Perry povestește cum Orlando Bloom i-a fost alături în lupta cu depresia

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video