Porecla inedită pe care Ivanka Trump o avea pentru Melania Trump

Relația dintre Melania Trump și fiica sa vitregă, Ivanka, a fost una destul de des dezbătută, existând o rivalitate între cele două, documentată acum și în cartea The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump.

Porecla inedită pe care Ivanka Trump o avea pentru Melania Trump

Cu ocazia lansării cărții The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, scrisă de jurnalista Mary Jordan, o mulțime de detalii referitoare la Prima Doamnă a Americii au ieșit la iveală, printre care și cele legate de relația sa cu fiica vitregă, Ivanka.

Relația dintre Ivanka și Melania a fost una destul de tumultuoasă, mai ales la începutul președinției lui Donald Trump. Melania și Donald Trump și-au început relația în 1998, pe vremea când Ivanka avea 17 ani, iar Melania 28 de ani.

Jordan a dezvăluit că Ivanka avea o poreclă pentru noua sa mamă vitregă, „Tabloul” și le spunea colegilor de la liceu că mama sa vitregă „vorbește la fel de mult precum tabloul de pe perete.” De asemenea, Jordan a scris în carte că și Melania avea o poreclă pentru Ivanka, și anume „Prințesa”, pe care o folosea atunci când Ivanka spunea un lucru nepotrivit, conform unei surse.

De asemenea, Jordan susține că Melania este motivul pentru care Donald Trump a ajuns președinte, aceasta determinându-l să candideze și susținându-l până la capăt. „Știi ceva, Donald, încetează să mai spui că vrei să candidezi pentru postul de președinte și fă-o. Iar dacă vei candida, vei și câștiga”, a declarat Roger Stone, fostul consultant din campania Trump, despre intervențiile Melaniei.

După ce a câștigat alegerile din 2017, relația dintre Melania și Ivanka a devenit din ce în ce mai dificilă, ambele luptându-se pentru roluri importante în administrație. Melania nu s-a mutat la Casa Albă imediat, așteptând ca fiul său, Barron, în vârstă de 14, să-și termine semestrul la reședința lor din Trump Tower, New York.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Însă, Jordan dezvăluie că de fapt aceasta a fost doar o scuză pentru ca Melania să modifice și să negocieze acordul prenupțial pentru a proteja viitorul fiului său. În absența acesteia, Ivanka și-a văzut interesul și a preluat mai multe responsabilități.

Citește și:
Donald și Melania Trump, criticați pentru că nu au purtat măști de protecție și mănuși în cadrul unui eveniment organizat la Casa Albă

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video