Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează după un an de căsnicie

Actrița Pamela Anderson și bodyguard-ul ei, Dan Hayhurst, s-au despărțit după un an de la nuntă.

Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează după un an de căsnicie

Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează după doar 13 luni de căsnicie, anunță publicația Rolling Stone. Potrivit unei surse apropiate, actrița din Baywatch a depus actele de divorț în Canada, acolo unde locuia încă de anul trecut cu Dan.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în ajunul Crăciunului, în casa pe care Anderson o deține în Vancouver Island.

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o în urmă cu 25 de ani de la bunicii mei, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, declara Pamela Anderson la momentul respectiv pentru Daily Mail. „Simt ca și cum cercul este acum complet. Sunt exact unde trebuie să fiu – în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat.”

Pamela Anderson și bodyguard-ul ei, Dan Hayhurst, s-au cunoscut la începutul pandemiei și au fost nedespărțiți toată această perioadă. Într-un interviu acordat recent, actrița chiar a glumit pe această temă, mărturisind că deși sunt împreună de doar 12 luni, simte că au petrecut împreună șapte ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În plus, cei doi au reușit să își șocheze din nou fanii, când, în cadrul unei apariții televizate au acordat interviul din intimitatea dormitorului lor. „Nu am părăsit patul din Ajunul Crăciunului”, spunea Pamela în emisiunea britanică Loose Women.

Se pare că acum actrița a părăsit casa din Canada în care a locuit timp de un an alături de Dan și s-a întors în California. Aceasta chiar a fost văzută recent în Malibu, unde își plimba cățelul, alături de asistentul ei.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieți, apoi cu Kid Rock, de două ori cu Rick Salomon și în 2020, timp de 12 zile cu Jon Peters.

Pamela Anderson si producătorul american Jon Peters, în vârstă de 77 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în Malibu, pe 20 ianuarie 2020.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după o relație de 16 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video