Pamela Anderson critică dur filmul biografic despre ea. Ce spune despre Lily James și Sebastian Stan

Abia au fost publicate primele imagini din filmul Pam And Tommy și reacțiile negative au și început să apară.

Pamela Anderson critică dur filmul biografic despre ea. Ce spune despre Lily James și Sebastian Stan

Surse apropiate celebrei actrițe Pamela Anderson au dezvăluit prima reacție a vedetei după ce a văzut imaginile cu Lily James și Sebastian Stan din filmul Pam And Tommy.

Sebastian Stan și Lily James s-au transformat, de-a dreptul, în iconicii Tommy Lee și Pamela Anderson pentru rolurile din pelicula Pam and Tommy, care va fi lansată de Hulu. Filmul este regizat de Craig Gillespie, cel care a realizat și I, Tonya, și aduce la lumină relația cuplului din anii ’90, și mai ales episodul celebrei casete video care îi arăta pe cei doi făcând sex și care a cauzat un scandal uriaș.

Deși asemănarea nu poate fi pusă la îndoială, părerea Pamelei Anderson despre peliculă și despre cei doi actori din rolurile principale nu este deloc una măgulitoare, ba din contră.

Potrivit unei surse apropiate vedetei, Pamela Anderson consideră că această peliculă este „o glumă proastă și o imitație ieftină”. „Pamela nu are nici cea mai mică intenție de a viziona acest îngrozitor show, absolut niciuna. Niciodată”, a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai vedetei pentru The Sun.

„Ea nu a auzit niciodată despre actorii care îi interpretează pe ea și Tommy și nici nu își dorește să îi cunoască. Ea și familia ei cred că acest show este doar o glumă proastă și o imitație ieftină. Pentru ei, totul este doar o glumă de prost gust”, a mai subliniat sursa.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Hulu a dat publicității primele imagini cu Sebastian Stan și Lily James în rolurile din film, una dintre ele recreând o imagine devenită foarte cunoscută cu Tommy Lee și Pamela Anderson. Rockstar-ul Tommy Lee, baterist în trupa Mötley Crüe, și Pamela Anderson, care se bucura la vremea aceea de o popularitate uriașă datorită rolului din Baywatch, au constituit pentru multă vreme subiectul principal al articolelor din presa tabloidă, care le urmărea fiecare pas și care nu ducea lipsă de incidente avându-i în centru pe cei doi.

Filmul Pam and Tommy va spune povestea celebrei casete care a ajuns publică, lucru care a condus la un proces intentat de Pamela Anderson distribuitorului Internet Entertainment Group. Lee și Anderson s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut, în 1995. Relația lor a fost una tumultuoasă, iar în 1998 Tommy Lee a fost arestat pentru abuz domestic.

Din distribuția filmului mai fac parte Seth Rogen, care joacă rolul bărbatului care a furat celebra casetă, dar și Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese. Este pentru prima dată când Sebastian Stan și Lily James lucrează împreună, dar Stan a mai jucat și în I, Tonya, filmul lui Gillespie despre patinatoarea Tonya Harding. Lily James este cunoscută pentru rolurile din Cenușăreasa, Rebecca și Mamma Mia!

Citește și:
Imagini de familie inedite cu Blake Lively, Ryan Reynolds și fiicele lor

Foto: Hulu/Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video