O scrisoare a Prințesei Diana, ascunsă până acum, dezvăluie detalii emoționante despre William și Harry

Prințesa Diana a redactat o scrisoare care arată că fiii ei aveau o legătură cu totul și cu totul specială.

O scrisoare a Prințesei Diana, ascunsă până acum, dezvăluie detalii emoționante despre William și Harry

De curând, a ieșit la iveală o scrisoare scrisă de mână de Prințesa Diana în martie 1985. „William își adoră fratele mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l pe Harry cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și sărutări, lăsând cu greu părinții să se apropie!”, scria Diana, la doar șase luni de la nașterea fiului ei mai mic.

Notițele Dianei adâncesc tristețea privind starea actuală a relației dintre William și Harry, care nu numai că nu mai sunt la fel de apropiați ca atunci când mama lor era încă în viață, dar au multe să-și reproșeze unul altuia.

Într-un documentar ITV din 2019, întrebat despre cum se mai împacă cu fratele său, Harry a spus: „Uite, suntem frați, vom fi întotdeauna frați. Și am luat-o cu siguranță pe căi diferite momentan, dar voi fi mereu acolo pentru el, pentru că știu că va fi mereu acolo pentru mine. Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știți, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri [din presă] sunt create din nimic, dar știți, ca frați, știți, avem zile bune, avem zile proaste.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tensiunile dintre cei doi au crescut în special după interviul exploziv al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey, în timpul căruia Meghan a declarat, printre multe altele, că ducesa de Cambridge o făcuse să plângă cu puțin înainte de nunta ei cu Harry.

La scurt timp după aceea, William a fost întrebat de un reporter dacă a vorbit cu Harry de la interviu. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face,” a răspuns el.

Cei doi frați s-au revăzut cu ocazia înmormântării bunicului lor, Prințul Philip, dar, deși a existat o întrevedere cu ușile închise, aceasta nu pare să fi contribuit la o rezolvare a disensiunilor familiale.

Citește și:

John Travolta își amintește dansul cu Prințesa Diana: „A fost de basm'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video