Noi imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în ipostaze romantice, chiar de ziua actorului

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să nu-și mai poată ține mâinile departe unul de celălalt.

Noi imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în ipostaze romantice, chiar de ziua actorului

Probabil printre cele mai urmărite (din nou) cupluri ale Hollywood-ului, Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost surprinși zilele trecute sărutându-se pasional chiar în fața casei actorului din Los Angeles, după ce au petrecut întreaga zi împreună.

Perechea ar fi sărbătorit atunci ziua de naștere a actorului, care a fost duminică – însă din cauza programului încărcat al amândurora, Ben și Jennifer au fost nevoiți să replănuiască întâlnirea două zile mai târziu.

Precum doi îndrăgostiți la început de relație, artiștii cu greu s-au putut despărți la finalul zilei, sărutându-se și îmbrățișându-se în timp ce asistenta cântăreței o aștepta chiar la doi pași în spate.

Potrivit Page Six, este vorba probabil de aceeași asistentă care a trebuit să îi urmărească zile întregi și pe Jennifer și fostul logodnic, Alex Rodriguez, în vacanța din martie în Republica Dominicană, după ce aceștia au declarat că vor să își consolideze relația – chiar dacă efortul de atunci nu a fost chiar… cu noroc, cuplul anunțând oficial despărțirea câteva săptămâni mai târziu.

Fanii sunt însă convinși că Bennifer 2.0 e aici să reziste de data aceasta – potrivit aceleiași publicații, Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) sunt inseparabili de când s-au întors unul la celălalt acum aproximativ 4 luni. Mai mult, cei doi par să petreacă din ce în ce mai mult timp și cu copiii, mergând frecvent în familie la cină – ba chiar se zvonește că Jennifer le-ar fi făcut cadou fiicelor lui Ben din căsătoria anterioară cu Garner mai multe bijuterii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Weekendul trecut, celebra cântăreață a șters de pe contul său de Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Alex Rodriguez, iar apoi i-a dat și unfollow – fanii, bineînțeles, nu au întârziat să observe și să comenteze acest eveniment care s-a dovedit a fi mai mult decât pe placul lor.

Imediat după ce Lopez și Rodriguez și-au anunțat public despărțirea, s-a tot zvonit că Jennifer s-ar fi întors în brațele unui alt fost logodnic, și anume actorul Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani. Cei doi au fost într-o relație de durată la începutul anilor 2000, atunci când au și devenit, la debuturile erei Internetului, unul dintre cele mai vânate și mai comentate cupluri din lume, poreclit Bennifer de către presa tabloidă. Relația lor inițială a cedat, inițial, poverii celebrității, Lopez și Affleck anulându-și nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc, și despărțindu-se definitiv în 2004.

Însă odată cu aniversarea a 52 de ani, artista și-a anunțat oficial fanii că a reluat relația cu Affleck, prin intermediul unei imagini care îi arată sărutându-se. Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Amândoi au avut mai multe relații de-a lungul anilor în care au fost separați, și fiecare dintre ei are copii – Lopez, doi gemeni, din căsnicia cu Marc Anthony, iar Affleck, trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

În tot acest timp, Alex Rodriguez pare să se bucure din plin de viața în stil single, plecând în croaziere în St. Tropez, Monaco, Spania și Italia alături de reporterița Melanie Collins și apropiați de-ai lor. O altă sursă a afirmat pentru Page Six că Rodriguez este „single și se distrează”, el și Collins fiind doar „amici”, în ciuda zvonurilor cum că cei doi ar forma un cuplu.

Citește și:
Fiica lui Marius Moga are o relație specială cu tatăl ei. Cum a descris artistul legătura lor?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video