Noi detalii șocante despre moartea Prințesei Diana ies acum la iveală

Prințesa Diana ar fi prezis faptul că va fi implicată într-un accident de mașină.

Noi detalii șocante despre moartea Prințesei Diana ies acum la iveală

Noul documentar The Diana Investigations scoate la iveală detalii șocante despre moartea Prințesei Diana. Potrivit informațiilor obținute de The Daily Beast, producția Discovery+ dezvăluie faptul că fosta soție a Prințului Charles ar fi prezis că va muri într-un accident de mașină cu doi ani înainte de teribilul eveniment.

În octombrie 1995, Prințesa Diana s-a întâlnit cu consilierul său juridic, Victor Mishcon, pentru „a-i spune ceva ce o preocupă.” Mishcon a documentat conversația, făcând o serie pe notițe cutremurătoare. Se pare că Prințesa Diana i-ar fi spus că „surse de încredere”, pe care nu vrea să le numească, au informat-o „că un accident de mașină ar putea fi înscenat.” Aceasta a mai adăugat și că „fie va sfârși moartă, fie va fi grav rănită.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Potrivit documentarului The Diana Investigations, Mishcon i-a înmânat nota întâlnirii comisarului Poliției Metropolitane din Londra de la acea vreme, Sir Paul Condon. Cu toate acestea, documentul a fost făcut public de-abia în timpul lui John Stevens, succesorul lui Condon.

„Când medicul legist și-a anunțat ancheta, m-am asigurat că acea scrisoare a fost imediat înmânată medicului legist regal, care la acea vreme era Michael Burgess și care ulterior a devenit Lordul Justice Scott Baker”, a declarat Lord Stevens pentru Daily Beast.

„L-am văzut pe Lordul Mishcon cu aproximativ o lună înainte de a muri, cam în primăvara anului 2005, iar el a ținut să mențină faptul că a crezut că [Diana] era paranoică și că nu a acordat prea multă credibilitate [biletului].”, a mai adăugat acesta.

În plus, se pare că Prințesa Diana ar mai fi scris o scrisoare în 1996, în care relua aceeași premoniție. Majordomul Dianei, Paul Burrell, a publicat-o în cartea sa din 2003, „O datorie regală.”

Documentarul The Diana Investigations va avea premiera pe 18 august pe Discovery+.

Citește și:
Harry și Meghan revin în Europa! Care este motivul?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video