Harry și Meghan revin în Europa! Care este motivul?

Harry și Meghan revin în Europa, după ce au vizitat Marea Britanie, ultima dată, în luna iunie, cu ocazia jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Harry și Meghan revin în Europa! Care este motivul?

Harry și Meghan revin în Europa în curând, unde au programată o vizită în Marea Britanie și în Germania. Fostul cuplu regal va participa la trei evenimente diferite ale unor organizații caritabile pe care le sprijină.

Vestea că Harry și Meghan revin în Europa a fost anunțată de un purtător de cuvânt al celor doi, care a spus că „Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să viziteze câteva dintre organizațiile cu care colaborează îndeaproape la începutul lunii septembrie”.

Harry și Meghan vor participa, astfel, la 2022 One Young World summit, în Manchester, în Anglia, pe data de 5 septembrie, pe 6 septembrie vor merge la Jocurile Invictus 2023 în Düsseldorf, Germania, iar pe 8 septembrie vor reveni în Marea Britanie, mai exact la Londra, unde vor participa la WellChild Awards. Nu este clar dacă cei doi au programat și întâlniri cu familia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi au vizitat ultima dată Regatul Unit în luna iunie, atunci când au participat la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a și unde i-au adus și pe cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și Lilibet, de doar un an. A fost, totodată, și prima ocazie pentru familia regală să o cunoască pe Lilibet, născută în Statele Unite.

Harry și Meghan eu renunțat la îndatoririle, dar și la privilegiile regale în 2020, moment care a fost interpretat drept o ruptură cu casa regală. Totuși, cei doi au participat la evenimente importante, precum jubileul sau evenimentul Trooping the Colour, fiind alături de Regină. De asemenea, aceștia i-au mai făcut o vizită reginei în luna aprilie, pe drum spre jocurile Invictus care se desfășurau în Olanda. Prințul Harry s-a reîntors și în iulie 2021, pentru comemorarea mamei sale, Prințesa Diana, dar și la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, în luna aprilie.

Citește și:
Motivul pentru care Irina Rimes și-a anulat următoarele concerte. Primele declarații făcute de artistă

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video