Prințul Charles, prima întâlnire cu nepoata sa, Lilibet, în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Charles a cunoscut-o pentru prima dată pe nepoata sa, Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Prințul Charles, prima întâlnire cu nepoata sa, Lilibet, în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Charles s-a bucurat de o vizită „emoționantă” alături de nepoții săi, Lilibet, în vârstă de 1 an, și Archie, în vârstă de 3 ani, atunci când Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Marea Britanie la începutul acestei luni, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Charles a cunoscut-o pe Lilibet pentru prima oară

Călătoria a marcat prima vizită a lui Lilibet în Marea Britanie.Fiica Prințului Harryși a lui Meghan Markle s-a născut în California, pe 4 iunie 2021, și încă nu vizitase țara natală a tatălui ei. Archie s-a născut în Marea Britanie pe 6 mai 2019, dar nu s-a mai întors de la vârsta de șase luni, cândDucii de Sussexau decis să se mute în Statele Unite.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să își vadă nepotul și să își întâlnească nepoata pentru prima dată. A fost foarte special să petreacă ceva timp cu el. Nu o cunoscuse pe Lilibet, nepoata lui, așa că a o întâlni pentru prima dată a fost foarte emoționant, a fost un lucru minunat”, spune o sursă regală, adăugând că a fost „minunat” să îi aibă pe Meghan Markle și Prințul Harry din nou în Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry, independenți față de familia regală

Călătoria i-a oferit lui Lilibet ocazia de a o întâlni pentru prima dată și pe străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a. Micuța în vârstă de un an poartă numele acesteia, Lilibet fiind porecla reginei din copilărie. Surse de la palat au dezvăluit, de asemenea, că Ducele și Ducesa de Sussex sunt independenți din punct de vedere financiar față de familia regală și se crede că și-au plătit singuri călătoria pentru a veni la Jubileu.

„Mare credit pentru ducele și ducesa de Sussex. Atunci când au decis că vor să trăiască în străinătate și să își croiască un drum independent de sprijinul familiei regale, au spus că vor să facă tranziția către independența financiară. Și asta au reușit”, a declarat sursa.

Apropiații subliniază, de asemenea, că angajamentele financiare ale lui Meghan și Harry cu privire la casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, sunt acum îndeplinite cu plata de 2,9 milioane de dolari pe care au făcut-o către Sovereign Grant. Asistenții regali nu vor să spună dacă Prințul Charles și-a ajutat fiul cu costurile de renovare la Frogmore Cottage.

Citește și:
Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază inedită. Cum a fost văzută Ducesa în timpul unei vizite oficiale

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video