Motivul pentru care Jennifer Garner n-o să pună niciodată poze cu copiii săi pe conturile de social media

În epoca vitezei și a Internetului ca spațiu în care ne împărtășim toate experiențele cu cei curioși, unele vedete fac alegeri la care nu te-ai aștepta.

Motivul pentru care Jennifer Garner n-o să pună niciodată poze cu copiii săi pe conturile de social media

Atunci când ai un copil, parcă cu cât crește mai mult, cu atât ești mai mândru că ești părintele lui. De multe ori asta naște o dorință de a împărtăși acest lucru fie cu cei apropiați, fie cu cei care n-ai mai vorbit de mult, dar încă se mai uită să vadă ce mai faci.

Acesta nu e și cazul lui Jennifer Garner, care deși are o activitate destul de intensă mai ales pe contul său de Instagram, alege să nu pună nicio fotografie cu cei trei copii pe care îi are: Samuel, Seraphina și Violet.

Actrița în vârstă de 46 de ani a mărturisit motivul într-un interviu la CinemaCon. 'Niciodată nu aș publica poze cu copiii mei. M-am luptat prea mult pentru intimitatea și spațiul lor personal și s-ar simți ciudat', a declarat Jennifer pentru E!News.

Cu toate astea, vedeta a recunoscut că adoră să vadă pe social media poze cu copiii altor prieteni, iar că asta e singura ei regulă atunci când vine vorba de social media, în rest nu se abține de la nicio 'poftă' de a posta.

Principiul de a nu publica fotografii cu copiii de către vedete nu este în trend doar peste ocean. Andreea Bălan se numără și ea printre mămicile care decid asta, artista evitând să posteze imagini cu fața micuței Ella.

Jennifer Garner va juca în noul thriller 'Peppermint' în care va interpreta rolul unei femei pe nume Riley care încearcă să-și răzbune soțul și fiica uciși într-un atac. După ce își petrece un deceniu investigând și antrenându-se, la cea de a zecea aniversare de la moartea familiei sale, aceasta decide să îi ia la rând pe toți cei care au contribuit la această tragedie.

'Peppermint' va apărea în cinematografe după data de 7 Septembrie.

Citește și:
Ce parere are Jennifer Garner de noua relatie a lui Ben Affleck

Text: Sayyad Roxana
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people