Miranda Kerr, declarații sincere despre relația cu fostul său soț, Orlando Bloom, și partenera acestuia, Katy Perry

Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, se bucură că acesta și-a găsit fericirea alături de Katy Perry.

Miranda Kerr, declarații sincere despre relația cu fostul său soț, Orlando Bloom, și partenera acestuia, Katy Perry

Într-un interviu acordat revistei LVR, Miranda Kerr a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostul său soț, Orlando Bloom, dar și cu partenera actuală a acestuia, Katy Perry. Aceasta a mărturisit că o adoră pe cântăreața în vârstă de 37 de ani și că este extrem de fericită că actorul și-a găsit jumătatea.

„O ador pe Katy și sunt recunoscătoare că Orlando și-a găsit pe cineva alături de care e fericit. Acum Flynn are patru părinți fericiți care se înțeleg.”

Chiar dacă Miranda Kerr și Orlando Bloom au decis să pună capăt mariajului lor în urmă cu aproape zece ani, modelul a mărturisit că au rămas buni prieteni și că au pus întotdeauna interesele fiului lor, Flynn, pe primul plan.

„Indiferent de situație, o să rămânem o familie”, a mai spus Miranda Kerr.

Miranda Kerr și Orlando Bloom au fost împreună timp de șase ani, din 2007 și până în 2013. În 2015, modelul l-a cunoscut pe Evan Spiegel, co-fondatorul aplicației Snapchat, cu care s-a și căsătorit doi ani mai târziu. Aceștia au împreună doi copii, pe Hart și pe Myles. În ceea ce îl privește pe Orlando, acesta este logodit cu Katy Perry, alături de care are și o fetiță, pe nume Daisy Dove.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anul trecut, Katy Perry a avut o apariție pe Instagram Live, în care își arăta sprijinul pentru noua cremă din gama de skincare a Mirandei, KORA Organics. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate”, a spus cântăreața.

„Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.” Katy a mai spus că o altă cremă a Mirandei, Turmeric Glow, a ajutat-o în lupta cu acneea chistică de la vârsta adultă.

Citește și:
Zendaya este însărcinată? Ce a declarat actrița

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video