Melania Trump, alături de Donald Trump la înmormântarea fostei sale soții, Ivana

Melania Trump a fost alături de Donald Trump la înmormântarea fostei sale soții, Ivana.

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a deplâns pierderea primei sale soții, Ivana, alături de cei trei copii pe care îi împărțea cu ea, la înmormântarea acesteia. Melania Trump a fost alături de soțul ei, în timp ce acesta a recunoscut că nu i-a fost ușor.

Melania Trump, alături de Donald Trump la înmormântarea fostei soții

Donald Trump a fost însoțit de soția sa, Melania Trump, în timp ce a participat la înmormântarea fostei sale soții, Ivana, miercuri, 20 iulie, la New York. Aceasta a purtat o ținută sobră, dar elegantă, formată dintr-o rochie midi simplă, neagră, cu mâneci scurte, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare negri.

Fostul președinte american în vârstă de 76 de ani a avut un aer solemn în timpul înmormântării. Înainte de a se îndrepta spre slujba de la biserica St. Vincent Ferrer, Donald Trump a scris despre doliul fostei sale soții pe platforma sa socială, Truth Social.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase. Voi pleca în scurt timp la slujba de înmormântare a Ivanei. Ea va fi înmormântată astăzi. Nu va fi ușor”, a scris el.

Copiii cei mari ai fostului președinte american, Donald Jr, Ivanka și Eric, au fost prezenți pentru a deplânge pierderea mamei lor. Ivanka a stat alături de tatăl ei când a intrat în biserică. În loc să trimită flori, familia ei a cerut donații pentru Big Dog Ranch Rescue, potrivit People. Vestea morții Ivanei Trump a fost împărtășită joi. S-a dezvăluit că aceasta a murit după ce a suferit „leziuni de impact contondent la nivelul trunchiului”, în urma unui accident, potrivit Biroului medicului legist șef din New York.

Ivana Trump a murit la vârsta de 73 de ani

„Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și sunt mulți, că Ivana Trump a murit în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii, Donald Jr., Ivanka și Eric. A fost atât de mândră de ei, așa cum și noi toți am fost atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a declarat Donald Trump pe platforma sa socială, Truth Social.

Fiica lui Donald și a Ivanei Trump, Ivanka, a scris o postare emoționantă cu fotografii vechi pe rețelele sale de socializare după moartea mamei sale:

„Am inima frântă după moartea mamei mele. Mama a fost strălucitoare, fermecătoare, pasională și foarte amuzantă. Ea a fost un model de putere, tenacitate și determinare în fiecare acțiune a sa. A trăit viața la intensitate maximă, nu a ratat nicio ocazie de a râde și de a dansa. Îmi va lipsi pentru totdeauna și îi voi păstra amintirea vie în inimile noastre mereu.

Citește și:
Cosmina Păsărin, declarații sincere despre viața ei amoroasă: „În trecut, nu am luat cele mai bune decizii'

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi de ce aprindem lumânări la cimitir!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video