Meghan Markle vorbește cu sinceritate despre maternitate și integrarea în familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry și-au început mult așteptatul turneu regal din Africa de Sud, iar alături de ei se află și fiul lor, Archie, în vârstă de 4 luni.

Meghan Markle vorbește cu sinceritate despre maternitate și integrarea în familia regală

Ducesa de Sussex a ținut să le vorbească femeilor pe care le-a întâlnit în cadrul conferințelor din Africa de Sud despre cât de important este să fie un model pentru fiul ei, Archie. Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, care s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe campanii care aveau ca scop ajutorarea tinerelor și educarea lor, a vorbit cu 12 femei care lucrează în inginerie și tehnologie despre maternitate în cadrul unei întâlniri private în Cape Town.

„Trebuie să acceptăm că este important să fim modele pentru băieții noștri, nu doar să le oferim o educație fetelor. Suntem femei care avem o influență și băieții trebuie educați la fel. Avem băieți și nu suntem modele doar pentru fete, ci și pentru băieți,” a spus Meghan Markle în cadrul „Ladies Who Launch.”

Naadiya Moosajee, care este co-fondator Womhub și WomEng, a spus că nu se simte inferioară din cauza faptului că aceste vorbe veneau din partea Ducesei de Sussex, ci că a fost o întâlnire în care femeile au discutat despre luptele pe care le au și lucrurile peste care trebuie să treacă pentru a reuși să schimbe societatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This afternoon in South Africa, The Duchess has continued to meet incredible women from Cape Town. @mothers2mothers does amazing work to train and employ women living with HIV as frontline health workers. All of the women The Duchess met today are from Khayelitsha and Lesotho, and the role they play as ‘Mentor Mothers is a lifeline to families in their community. Before departing, HRH donated two large bags of loved but outgrown clothes from Archie and her friends children. Its so important were able to share whats worked for our family and know that were all in this together with each other. So we wanted to share something from our home to each of yours,' she said. #RoyalVisitSouthAfrica • Photo ©️ @ukinsouthafrica

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Matsi Modise, fondatoarea companiei Simodisa, a împărtășit care este viziunea ei despre felul în care Meghan Markle a reușit să găsească un echilibru între carieră și viața de familie, dar și cum își continuă activitățile începute înainte de a face parte din familia regală. „Meghan a vorbit despre viața de mamă și activitățile pe care le are ca ducesă și cum reușește să își îndeplinească lucrurile care o fac fericită, dar și că nu le poate anula doar pentru că acum este o ducesă. Trebuie să fii sinceră cu cine ești cu adevărat.”

De asemenea, a adăugat faptul că Meghan le-a inspirat pe celelalte femei să aibă încredere în ideile pe care le au. „Știi vorba aceea, ‘Dacă ai urcat pe un munte, ești cel care are cele mai mari șanse de a pica?’ Tu ești cel care poți oferi un model de urmat pentru cei din jur. Ducesa a vorbit și despre cum ar trebui să ne depășim limitele, și să știi că faci ceva pentru a oferi un exemplu celorlalți. Ea nu se refera la a fi membră a familiei regale, ci la provocările pe care le ai de trecut în viață.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

„M-a cuprins teama, am fost puțin nervoasă. Însă vorbea cu dedicare și că ia în serios acest lucru cu multă bunăvoință. Foarte mulți dintre noi am făcut destule lucruri minunate, însă faptul că ne-am întâlnit cu un membru a familiei regale a fost destul de intimidant. Ea a făcut lucrurile să fie mai ușoare. Este un membru deschis al familiei regale!”

De asemenea, Prințul Harry va merge în vizită în Botswana, Angola și Malawi. El se va reuni cu Meghan Markle, dar și cu fiul lor, Archie, în Johannesburg.

Citește și:
Meghan Markle încalcă încă o dată protocolul regal în timpul turneului din Africa

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video