Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Roma pentru nunta prietenei Ducesei de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți în Roma, cei doi sosind ieri pentru nunta prietenei Ducesei de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Roma pentru nunta prietenei Ducesei de Sussex

Meghan Markle a revenit din concediul de maternitate și a avut până acum un singur angajament public, iar absența ei de săptămâna aceasta are o explicație. Ducele și Ducesa de Sussex se află în Italia pentru nunta prietenei lui Meghan, Misha Nonoo.

Potrivit reporterului Emily Andrews, Meghan și Harry au sosit în Roma fără Archie, urmând ca cei trei să pornească împreună în primul turneu regal în această formulă în Africa, săptămâna viitoare.

„Am aflat că Harry și Meghan au fost surprinși ajungând în Roma astăzi pentru nunta de mâine a lui Misha Nonoo cu antreprenorul american Michael Hess. Misha, cea care i-a introdus pe Harry și Meghan, a colaborat la colecția #SmartSet. Archie nu este cu ei – Ducele și Ducesa de Sussex se bucură de o perioadă liniștită înainte de turneul regal din Africa care începe luni. Ei vor zbura în Cape Town, apoi Harry va merge în Botswana, Angola și Malawi înainte să se reunească cu Archie și Meg în Joburg.”

Misha Nonoo este o prietenă a apropiată a Ducesei de Sussex și, recent, ea a vorbit într-un interviu pentru New York Times despre prietenia lor. „Ea este cea mai generoasă, siceră persoană. Este o soră în sensul în care, știi, dacă ești prietena ei, va face orice pentru tine.”

Aceasta a explicat că nu s-a schimbat nimic în prietenia lor de când Meghan a devenit Ducesă. „Sunt sigură că oamenii cred, ‘Lucrurile sigur s-au schimbat’ et cetera, et cetera. ‘Asta trebuie să le afecteze prietenia!’ Dar tot ce pot spune este că, din perspectiva mea, ea nu s-a schimbat deloc ca prietenă. De când am cunoscut-o până la mesajul de ieri sau de azi, nimic nu s-a schimbat. Absolut nimic.”

Citește și:
Prințul Harry încalcă regulile regale exact ca soția lui, Meghan Markle

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people